Të tjera

Ku mund të drejtohem nëse më duhet më tepër informacion?

Për më tepër informacion, sikurse nëse do të keni ankesa apo sugjerime mos hezitoni të kontaktoni shërbimin e klientit në numrin 044 500 600, në chat-in tonë online që shfaqet si ikonë në të djathtë të faqes sonë, si dhe  në adresën e emailit [email protected]. Një staf i specializuar për Kujdesin ndaj Klientit do t'ju kontaktojë me përgjigjen e duhur brenda 24 orëve.