Si funksionon?

Kredi të menjëhershme për shpenzime të paparashikuara

 

Kredo.al bën gjithçka më të lehtë për ju. Ne ofrojmë kredi afat shkurtër deri në 80,000 lekë për tu paguar vetëm me një këst brenda 30 ditëve. Gjithashtu, Kredo.al ofron kredi me disa këste deri në 200,000 lekë e cila mund të paguhet për 3 deri ne 48 muaj. Gjithashtu për të gjitha bizneset të formës Person Fizik, financojmë deri në 500,000 Lekë e cila mund të paguhet nga 3 deri ne 48 muaj. Aplikoni në faqen tonë të internetit, dhe nëse ju dispononi një llogari bankare ju do ti merrni paratë direkt në bankë! Tashmë ju keni mundësi që nëpërmjet aplikimit online ju të zgjidhni dhe mënyrën e disbursimit nëpërmjet pikave Western Union ose EasyPay pa dokumenta apo procese të komplikuara shtesë.

Kushtet që duhen plotësuar për kredi për Individë:

23-70 vjeç
 
20 + vjeç
Jeni një qytetar Shqiptar
 
Jeni një qytetar Shqiptar
Keni një Pashaportë ose Kartë Identiteti të vlefshme
 
Keni një Pashaportë ose Kartë Identiteti të vlefshme
Nuk keni histori kreditimi të keqe
 
Nuk keni histori kreditimi të keqe

Kushtet që duhen plotësuar për Kredi për Biznes

23-70 vjeç
 
23 + vjeç
Person Fizik
 
Person Fizik
Biznes Aktiv
 
Biznes Aktiv
Regjistruar në QKB
 
Regjistruar në QKB

Përse të zgjedh Kredo.al

23-70 vjeç
 
Është e lehtë, pa vërtetim page!
Person Fizik
 
Është e shpejtë, në pak minuta paratë në dorë!
Biznes Aktiv
 
Paratë i merr në dege, bankë, Western Union apo Easy Pay

Pergjigje e menjëhershme

Aplikimi u pranua

  • Ju keni vendosur të dhënat tuaja në sistemin tonë online. Nga ky moment ju duhen vetëm pak hapa shtesë për të marrë përgjigjen përfundimtare në lidhje me lëvrimin e kredisë. Ju mund t'i kryeni ato vetë online ose në rast të kundërt do të telefonoheni nga kujdesi i klientit për ndihmë.

 

E aprovuar

  • Ju keni plotësuar aplikimin për kredi dhe përmbushni të gjitha kushtet për të marrë një kredi.
  • Nëse je një klient i ri, ju duhet vetëm të vizitoni njërën nga degët tona duke paraqitur një pashaportë apo kartë identiteti për të kryer procesin përfundimtar dhe të tërhiqni paratë ose nëse jeni klient i përsëritur pagesa kalon nëpërmjet llogarisë tuaj bankare nëse ju keni dhënë një të tillë gjatë aplikimit tuaj.

 

E refuzuar

  • Ju nuk plotësoni kushtet dhe kriteret e Kredo për të marrë një kredi.

Si mund të aplikoj për kredi?

 

 

Nëpërmjet faqes së internetit

 

Pasi keni përzgjedhur në përllogaritësin e kredisë vlerën dhe afatin e dëshiruar, plotësoni në faqen tonë të internetit aplikimin për kredi. Nëse ju keni një llogari bankare atëher nëpërmjet aplikimit online nëse jeni një klient i ri ju do të keni mundësi ti merrni paratë direkt në llogarinë tuaj. Gjithashtu ju mund të zgjidhni që paratë pas aplikimit online ti merrni në një nga pikat më të afërta me ju të Western Union. Për më shumë informacion se si të aplikoni nëpërmjet faqes së internetit shihni videon e mëposhtme:

 

Si të aplikojmë për një kredi në Kredo.al

 

Klientë të Rinj                                                                      Klientë të Përsëritur

       

 

 

 

 

 

Në degët tona

 

Ju mund të aplikoni shumë thjesht në të gjitha degët e kredo.al në Shqipëri. 

Ju lutem të referoheni tek linku më poshtë për të parë degën tuaj më të afërt!

www.kredo.al/deget 

 

 

 

 

Në çdo pikë Easy Pay ose Unionnet - Western Union

 

Kredo.al në partneritet me Easy Pay dhe Western Union ju ofron tashmë mundësi Aplikimi në çdo pikë Easy Pay dhe Unionnet-Western Union në 15 minuta, aty ku je ti! 1000 pika ne dispozicionin tuaj!

 

Si mund të paguaj këstet e kredisë?

Pasi keni marrë kredinë ju duhet të bëni pagesën e këstit por nuk keni kohë të shkoni në degë! Mos u frikësoni, si një kompani fintech Kredo.al ka adaptuar të gjitha mundësitë e teknologjisë së fundit dhe ka shtuar opsione pa fund që ju të jeni të qetë dhe komod në çdo moment.

 

Si mund të paguaj këstet e mia?

 

 

Paguaj në degë

Vizitoni njërën nga degët tona për të kryer pagesën e këstit të kredisë. Gjeni degën më të afërt tek www.kredo.al/deget

 

 

 

 

Paguaj në Bankë

Në një prej llogarive tona bankare duke vendosur detajet e pagesës (numër kontrate dhe përshkrim që pagesa po kryhet për pagesë kësti).

 

 

 

 

 

 

 

 

Paguaj në të gjitha pikat Easy Pay dhe Western Union

Në një prej pikave Western Union në të gjithë Shqipërinë

 

Si mund të shty datën e pagesës?

Nëse keni marrë një kredi dhe për momentin nuk keni lekë për ta paguar, ju mund të shtyni afatin e pagesës duke paguar vetëm një komision të vogël për aplikimin për "Shtyerje të Afatit të pagesës". 

 

Në këtë mënyrë ju paguani vetëm komisionin për shtyerje të afatit të pagesës për 30 ditë sipas tarifave të përcaktuara në faqen tonë të web: www.kredo.al/faqet/tarifat.

 

Si mund të aplikoni për këtë shtyrje?

 

 

 

 

Duke paguar në një prej degëve tona.

 

 

 

 

 

Në një prej llogarive tona bankare vlerën e komisionit përkatës për këtë shtyrje duke vendosur detajet e pagesës (numër kontrate dhe përshkrim që pagesa po kryhet për shtyrje datë pagese).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Në një prej pikave Easy Pay dhe Western Union në të gjithë Shqipërinë