Si të paguaj?

Kredo.al jua bënë më të lehtë pagesën e këstit duke ju vënë në dispozicion disa mundësi për shlyerjen e këstit.

 

Vizitoni degët e Kredo.al

Vizitoni degët e Kredo.al

Paguani në njërën nga degët tona për të kryer pagesën e këstit të kredisë. Ju lutem referohuni tek ky link, pët të gjetur degën tuaj më të afërt.

 

Paguaj nëpërmjet një transferte bankare

Paguaj nëpërmjet një transferte bankare

Pranë bankave të nivelit të dytë ku Kredo.al ka nje llogari bankare me të dhënat e mëposhtëme, ju mund të gjeni degën e tyre më të afërt nëpërmjet faqes së tyre zyrtare në web:

*TASHMË TË GJITHA TRANSFERTAT BANKARE DO TË BËHEN NË EMËR TË ECFA SHPK. PRANDAJ JU LUTEMI QË TRANSFERTËN TA KËRKONI PËR ECFA SHPK në llogaritë e mëposhtme:

 

  • Raiffeisen Bank - ECFA SHPK: AL13202111300000000021326338
  • Credins Bank - ECFA SHPK: AL40212112120000000001002347
  • BKT - ECFA SHPK: AL3720511227003369CLPRCLALLA
  • Intesa SanPaolo - ECFA SHPK: AL13208110080000020954735301
  • Union Bank - ECFA SHPK: AL49214111820198578156720113
  • Tirana Bank - ECFA SHPK: AL77206110420000140322914101
  • OTP ALBANIA Bank - ECFA SHPK: AL08213110440000000002238980

 

Paguaj nëpërmjet një transferte bankare

Paguaj nëpërmjet pikave Western Union në të gjithë Shqipërinë

Kredo.al ka filluar bashkëpunimin me Western Union dhe ju tashmë mund të paguani këstin tuaj apo shtyrjen e këstit në pikën Western Union më të afërt me ju.

 

Kujdes! Sigurohuni që në përshkrimin e pagesës tuaj të vendosni gjithmonë një numër reference të kredisë tuaj me Kredo (nr. Marrëveshje të Huasë ose nr. e Faturës që ju është dërguar me email),  e cili ndihmon në procesimin korrekt dhe të shpejtë të pagesës suaj. 

Kredo.al ju rekomandon gjithashtu që të pajiseni dhe të ruani gjithmonë mandatet e pagesave tuaja kudo që i kryeni ato.

 

Paguaj nëpërmjet një transferte bankare

Paguaj nëpërmjet pikave EasyPay në të gjithë Shqipërinë

Kredo.al ka filluar bashkëpunimin me EasyPay dhe ju tashmë mund të paguani këstin tuaj apo shtyrjen e këstit në pikën EasyPay më të afërt me ju.

 

Kujdes! Sigurohuni që në përshkrimin e pagesës tuaj të vendosni gjithmonë një numër reference të kredisë tuaj me Kredo (nr. Marrëveshje të Huasë ose nr. e Faturës që ju është dërguar me email),  e cili ndihmon në procesimin korrekt dhe të shpejtë të pagesës suaj. 

Kredo.al ju rekomandon gjithashtu që të pajiseni dhe të ruani gjithmonë mandatet e pagesave tuaja kudo që i kryeni ato.