Politika e Cookies

POLITIKA E COOKIES SË ECFA SHPK

 

Përditësuar më Maj 2024

 

Hyrje

Kjo politikë e cookie-ve shpjegon se si ECFA (në tekstin e mëtejmë – “ne”) përdor cookies në faqet e saj të internetit, duke përfshirë www.kredo.al. Nëse keni rënë dakord, përveç skedarëve të personalizimit që sigurojnë funksionimin e kësaj faqeje interneti, skedarë të tjerë të skedarëve webi, pikselë ose teknologji të ngjashme ruajtëse mund të vendosen në shfletuesin ose pajisjen tuaj nga e cila ju hyni në faqen tonë të internetit. Kjo politikë shpjegon se çfarë cookie përdor kjo faqe interneti dhe për cilat qëllime.

Ju mund të ndryshoni cilësimet e cookie-ve dhe të tërhiqeni nga secila kategori e cookie-ve (përveç skedarëve rreptësisht të nevojshëm) duke klikuar në butonin "Cilësimet e cookie-ve" në banderolin e cookie-ve.

  1. Çfarë janë cookies dhe për çfarë qëllimesh i përdorim?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti, të cilët ruhen në pajisjen tuaj kur vizitoni faqen tonë të internetit. Shfletuesi përdor cookies për të përcjellë informacionin përsëri në faqen e internetit në çdo vizitë pasuese, në mënyrë që faqja e internetit të njohë përdoruesin dhe të kujtojë zgjedhjet e përdoruesit (për shembull, zgjedhjen e gjuhës, informacionin e hyrjes dhe cilësime të tjera). Kjo mund ta bëjë vizitën tuaj të ardhshme më të lehtë dhe faqen më të dobishme për ju.

Ne përdorim lloje të ndryshme të cookies. Kur hyni në faqen e internetit, ne do të vendosim skedarë rreptësisht të nevojshëm në shfletuesin ose pajisjen tuaj. Llojet e tjera të cookie-ve do të ruhen vetëm nëse ju keni pranuar përdorimin e skedarëve të tillë. Këtu janë më shumë detaje mbi cookies, të cilat mund të ruhen në pajisjen ose shfletuesin tuaj kur hyni në faqen tonë të internetit.

  • Cookie rreptësisht të nevojshme

Cookies rreptësisht të nevojshme ndihmojnë për ta bërë uebsie të lehtë për t'u përdorur duke ofruar funksione bazë si navigimi i faqeve, përzgjedhja e gjuhës, autorizimi dhe plotësimi i formularëve. Faqja e internetit nuk do të funksionojë pa këto cookie dhe ato nuk mund të çaktivizohen. Këto cookie nuk zbulojnë identitetin e përdoruesit ose mbledhin informacione të përdoruesit. Ato ruhen në pajisjen e përdoruesit deri në datën e skadimit të tyre, datën e kohëzgjatjes së ruajtjes ose deri në fshirjen manuale.

  • Cookie analitike

Këto cookie na lejojnë të numërojmë vizitat dhe burimet e trafikut në mënyrë që të matim dhe përmirësojmë performancën e faqes sonë. Ato na ndihmojnë të dimë se cilat faqe janë më të njohurat dhe më pak të njohura dhe të shohim se si lëvizin vizitorët nëpër faqe. Të gjitha informacionet që marrim nga këto cookie janë në formë të përmbledhur. Ne përdorim skedarë të palëve të treta, të cilat janë vendosur në pajisjen tuaj për të lehtësuar navigimin në uebsite dhe për të personalizuar informacionin e dhënë.

  • Marketingu dhe targetimi i cookies

Këto cookie mund të vendosen përmes faqes sonë nga partnerët tanë reklamues. Ato mund të përdoren nga ato kompani për të krijuar një profil të interesave tuaja dhe për t'ju shfaqur reklama përkatëse në sajte të tjera. Ato nuk ruajnë drejtpërdrejt informacione personale, por bazohen në identifikimin unik të shfletuesit dhe pajisjes tuaj të internetit. Nëse nuk i lejoni këto cookie, do të përjetoni reklama më pak të synuara. Këto cookies janë vendosur në pajisjen tuaj për të lejuar lidhjen me shfletuesin e instaluar në kompjuterin tuaj ose pajisje të tjera.

  1. Cookies të palëve të treta

Faqja jonë e internetit përdor shërbime të palëve të treta, të tilla si analitika, për të na njoftuar se çfarë është e njohur në faqen tonë të internetit dhe çfarë jo, duke e bërë kështu faqen tonë të internetit më të përdorshme. Çdo informacion i marrë nga cookie-t e palëve të treta përpunohet nga ofruesi përkatës i shërbimit, ndaj ju lutemi lexoni gjithashtu politikën e privatësisë së këtyre ofruesve të shërbimeve. Ju mund të tërhiqeni nga përpunimi i cookies të palëve të treta në çdo kohë.

Për shembull, ne mund të përdorim skedarët e Google Analytics për të matur ndërveprimet e përdoruesve tanë me përmbajtjen e faqes sonë të internetit. Këto cookie mbledhin informacione rreth ndërveprimit tuaj me faqen e internetit, të tilla si vizita unike, vizita të përsëritura, kohëzgjatja e sesionit, aktiviteti i faqes në internet.

Ne mund të përdorim gjithashtu pikselë të Facebook për të përpunuar informacione rreth aktivitetit të një përdoruesi në faqen tonë të internetit, si p.sh. uebsajti i vizituar, identiteti i Facebook, të dhënat e shfletuesit dhe më shumë. Informacioni i përpunuar nga pikselët e Facebook përdoret për të shërbyer reklama bazuar në interesat tuaja përmes Facebook-ut, si dhe për të matur konvertimet ndërmjet pajisjeve dhe ndërveprimet e përdoruesve në faqen tonë të internetit.

  1. Si të kontrolloni cookies

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ju shfaqet një deklaratë informative se faqja e internetit përdor cookie dhe kërkohet pëlqimi juaj për të mundësuar cookie analitike dhe marketingu. Nëse dëshironi të tërhiqni pëlqimin tuaj ose të ndryshoni cilësimet e cookie-ve, mund ta bëni këtë duke klikuar butonin e cilësimeve të cookie-ve më sipër.

Ju mund të tërhiqni pëlqimin tuaj për skedarët analitikë dhe/ose të marketingut, si dhe të fshini të gjitha skedarët e skedarëve të ruajtur në shfletuesin tuaj duke fshirë historinë e skedarëve të skedarëve të shfletuesit tuaj. Ju gjithashtu mund të konfiguroni shfletuesin tuaj për të bllokuar skedarët e skedarëve që ruhen. Duke klikuar në butonin "ndihmë" në shfletuesin tuaj, mund të gjeni udhëzime se si të parandaloni shfletuesin të ruajë cookie-t, si dhe se cilat skedarë janë ruajtur tashmë dhe t'i fshini ato, nëse dëshironi. Ndryshimet në cilësimet duhet të bëhen për çdo shfletues që përdorni.

Ju gjithashtu mund të tërhiqeni veçmas nga disponueshmëria e aktivitetit tuaj të faqes në internet për Google Analytics duke instaluar shtesën e shfletuesit të tërheqjes nga Google Analytics, e cila parandalon ndarjen e informacionit në lidhje me vizitën tuaj të uebsajtit me Google Analytics. Lidhja me shtesën dhe për më shumë informacion: https://support.google.com/analytics/answer/18188.

  1. Ndryshimet e politikës së cookies

Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar dhe ndryshuar këtë Politikë të Cookies herë pas here. Ndryshimet hyjnë në fuqi sapo të ngarkohen në faqen e internetit.

  1. Informacioni i kontaktit

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja personale ose këtë Politikë të Cookies ose dëshironi të ushtroni të drejtat tuaja të subjektit të të dhënave, ju lutemi na kontaktoni duke shkruar në [email protected].