Kjo faqe përdor cookies. Duke vijuar me hapjen e faqes kredo.al, ju bini dakort me kushtet e faqes sonë për përdorimin e cookies.Për më tepër lexoni këtu

Pagesë për kredi me këste

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!

Pagesë mujore

ALL

Të dhëna mbi kredinë
Kushtet e përgjithshme

Ti kualifkohesh nëse:

23-70 vjeç

Jeni një qytetar Shqiptar

Keni një Pashaportë ose Kartë Identiteti të vlefshme

Njihni numrin personal tuajin te Sigurimit Shoqëror

Nuk keni histori kredimi te keqe


3 arsyet për të na zgjedhur

Përgjigje në moment

Të duhen para për të financuar një blerje të madhe. Mos shko më larg. Kredia me këste është përgjigja që ju po kërkoni. Aplikimi është shumë I shpejtë dhe ti e merr përgjigjen menjëherë. Në më pak se 5 minuta ti do të marrën pergjigjen për financimin që po kërkon.

E lehtë për të aplikuar

Procesi I aplikimin për një kredi me këste është shumë I lehtë Nëprmjet faqes tone të web ti mund të aplikosh për një kredi me këste brënda 5 minutave. Ti zgjidh shumën, afatin dhe shih të gjitha kushtet e kredisë për të cilën ti aplikon. Pa burokraci dhe garantorë! Vetëm më kartë identiteti!

Vëmendje e veçantë

Ne I kushtojmlë vëmendje të veçantë kërkesave dhe nevojave tuaja për financim dhe për këtë arsye kemi vendosur në dispozicion disa mjete kontakti. Ju mund të merrni informacion për procesin e aplikimit apo kredinë tuaj nëpërmjet telefonit, faqes tone të infternetit apo mediave sociale.

Zbuloni më tepër mbi produktet e Kredo.al

Kredi me një këst

Deri në 60,000 ALL

Pagesa deri në 30 ditë

Paratë në dorë në 15 minuta!