kredi biznesi

Kësti i Kredisë për Biznes

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!

Pagesë mujore

ALL

Të dhëna mbi kredinë
Kushtet e përgjithshme

Ti kualifikohesh nëse:

Keni një biznes aktiv

Status Biznesi
Person Fizik

Regjistruar në QKB

23 + Vjeç

Nuk keni histori kredimi te keqe


3 arsyet për të na zgjedhur!

Përgjigje në moment

Sepse shpenzimet e papritura nuk mund të presin! Ju i merrni parata kur dhe ku ju duhet!

E lehtë për të aplikuar

Pa komplikime dhe formalitete të panevojshme! Nul duhet të sillni dokumenta pa fund! Pa garantorë apo kolateral. Ju mund të aplikoni: Nëpërmjet faqes së internetit, telefon apo degë të Kredo.al.

Vëmendje e veçantë

Ne jemi një kompani e besueshme dhe gjithmonë mundohemi të jemi sa më pranë jush duke siguruar shpejtësi dhe efikasitet që aplikimi juaj të përfundojë sa më shpejtë! Ne sigurojmë një vëmendje dhe cilësi të lartë Shërbimi.

Zbuloni produktet e Kredo.al

Kredi me një këst (30 Ditore)

Deri në 80,000 ALL Kredia e parë FALAS 0% INTERES 0% KOMISION