Kjo faqe përdor cookies. Duke vijuar me hapjen e faqes kredo.al, ju bini dakort me kushtet e faqes sonë për përdorimin e cookies.Për më tepër lexoni këtu

Kredi me një këst

Paratë në dorë në 15 minuta!

Shuma për tu paguar

ALL

Data e pagesës
Të dhëna mbi kredinë
Kushtet e përgjithshme

Ti kualifkohesh nëse:

23-70 vjeç

Jeni një qytetar Shqiptar

Keni një Pashaportë ose Kartë Identiteti të vlefshme

Njihni numrin personal tuajin te Sigurimit Shoqëror

Nuk keni histori kredimi te keqe


3 arsyet për të na zgjedhur

Përgjigje në moment

Kredia me një këst është zgjidhja e duhur nëse të duhen shuma të vogla parash menjeherë. Apliko tani për një kredi me një këst dhe do të gjesh përgjigjen për nevojën tënde të menjëhershme për para!

E lehtë për të aplikuar

Për shuma të vogla parash zgjidhni kredinë me një këst. Është e vetmja kredi që do tiu jape zgjidhje problemeve tuaja të papritura pa burokraci dhe garantorë! Ti mund të zgjedhësh të aplikosh nëpërmjet faqes tonë në web, telefonit apo duke vizituar degën tonë më të afërt.

Vëmendje e veçantë

Ne besojmë fortësisht se të të gjithë klientët tanë meritojnë shërbimin më të mire dhe vëmendjen tonë maksimale! Kontaktoni me ne nëpërmjet faqes së internetit, telefonit apo mediave sociale! Ne i dëgjojmë me vëmendje nevojat tuaja dhe ju shërbejmë nëpërmjet mënyrave më të përshtatshme për ju.

Zbuloni më tepër mbi produktet e Kredo.al

Kredi me disa këste

Deri në 200,000 ALL

Shlyerje deri në 12 muaj

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!