Kjo faqe përdor cookies. Duke vijuar me hapjen e faqes kredo.al, ju bini dakort me kushtet e faqes sonë për përdorimin e cookies.Për më tepër lexoni këtu

Mundësi për kreditim fleksibël
në të gjithë Shqipërinë

Ti kualifkohesh nëse:

Kredi me një këst

Deri në 60,000 ALL

Pagesa deri në 30 ditë

Paratë në dorë në 15 minuta!

Kredi me disa këste

Deri në 200,000 ALL

Shlyerje deri në 12 muaj

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!

Ti kualifkohesh nëse:

23-70 vjeç

Jeni një qytetar Shqiptar

Keni një Pashaportë ose Kartë Identiteti të vlefshme

Njihni numrin personal tuajin te Sigurimit Shoqëror

Nuk keni histori kredimi te keqe

3 arsyet për të na zgjedhur

Kredi e shpejtë – për të gjitha nevojat

Nëse je një qytetar Shqiptar dhe ke nevojë për para shpejt dhe lehtë, ky është vendi I duhur. Kredo Finance, vendos vëmëndje të veçantë tek teknologjia si një mjet për te lehtësuar të gjithë procesin e kredisë, në mënyrë që ju të shkoni në degë vetëm për të tërhequr paratë. Gjithçka që ju duhet është një kartë identiteti dhe aplikimin mund ta bëni online direkt nga telefoni ose kompjuteri juaj.Kredo Finance bën të mundur Kredinë më të shpejtë online! Tani është më e lehtë se kurrë. Kredia e shpejtë nga Kredo Finance është zgjedhja më e mirë për ju nëse keninevojë për një kredi e cila merret shpejtë dhe lehtë. Me këtë kredi ju do të zbuloni se nuk ka nevojë për dokumenta dhe as garanci, vetëm Karta juaj e Identitetit. Procedura është shumë e thjeshtë dhe përgjigja për kredinë tuaj vjen shumë shpejt, pothuaj menjëherë. Brënda 15 minutave ju do ti keni paratë tuaj në dorë. Dhe nëse jeni klient përsëritës I gjithë procesi I aplikimit dhe I aprovimit zgjat vetëm 5 minuta. dhe ju do ti merrni paratë tuaja direkt në llogarinë tuaj bankare pa patur nevojë të vini në degët tona

3 arsyet për të na zgjedhur

Përgjigje në moment

Nëse të duhen para dhe të duhen shpejt ky është vendi I duhur. Nevojat e papritura nuk presin prandaj ne ju ofrojmë zgjidhjen perfektë për të gjitha kërkesat tuaja të cilat kërkojnë financim të menjëhershëm për para. Nuk ke nevojë të kërkosh më gjatë!

E lehtë për të aplikuar

Të nevojiten para por procesi i aplikmit të duket i gjatë dhe I vështirë. Tashmë çdo gjë është bërë më e lehtë për ju. Pa burokraci dhe garantorë, ti mund të zgjedhësh të aplikosh nëpërmjet faqes tonë në web, telefonit apo duke vizituar degën tonë më të afërt.

Vëmendje e veçantë

Ne besojmë se çdo individ ka të Drejtën për tu financuar shpejt dhe pa komplikime. Për këtë arsye ne gjithmonë I kemi dhënë vëmendje të veçantë kërkesave tuaja dhe mënyrës së shpejtë dhe të saktë të përgjigjes së të gjitha pyetjeve që ju keni për procesin e aplikimit.

Kredi e shpejtë – për të gjitha nevojat

Nëse je një qytetar Shqiptar dhe ke nevojë për para shpejt dhe lehtë, ky është vendi I duhur. Kredo Finance, vendos vëmëndje të veçantë tek teknologjia si një mjet për te lehtësuar të gjithë procesin e kredisë, në mënyrë që ju të shkoni në degë vetëm për të tërhequr paratë. Gjithçka që ju duhet është një kartë identiteti dhe aplikimin mund ta bëni online direkt nga telefoni ose kompjuteri juaj.Kredo Finance bën të mundur Kredinë më të shpejtë online! Tani është më e lehtë se kurrë. Kredia e shpejtë nga Kredo Finance është zgjedhja më e mirë për ju nëse keninevojë për një kredi e cila merret shpejtë dhe lehtë. Me këtë kredi ju do të zbuloni se nuk ka nevojë për dokumenta dhe as garanci, vetëm Karta juaj e Identitetit. Procedura është shumë e thjeshtë dhe përgjigja për kredinë tuaj vjen shumë shpejt, pothuaj menjëherë. Brënda 15 minutave ju do ti keni paratë tuaj në dorë. Dhe nëse jeni klient përsëritës I gjithë procesi I aplikimit dhe I aprovimit zgjat vetëm 5 minuta. dhe ju do ti merrni paratë tuaja direkt në llogarinë tuaj bankare pa patur nevojë të vini në degët tona