Kjo faqe përdor cookies. Duke vijuar me hapjen e faqes kredo.al, ju bini dakort me kushtet e faqes sonë për përdorimin e cookies.Për më tepër lexoni këtu

Karriera

Kredo Finance është një institucion financiar që ofron një sferë të shërbimeve financiare, duke përfshirë kreditë e pagave dhe të konsumatorëve që operojnë në tregjet në zhvillim. Bazuar në përvojën e provuar në industrinë dhe zyrën qendrore në Tiranë, kompania synon të ofrojë shërbime të financimit të konsumatorit për individët me procesin më të përshtatshëm të huamarrjes për konsumatorin. 

Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë financiarë, IT dhe shërbim klientele, të cilët janë ekspertë në fushën e tyre. Ne jemi duke ftuar profesionistë për të aplikuar për pozitat e mëposhtme. 

Kredo Finance dëshiron të krijojë një ambjent të vecantë pune dhe është krenar për mundësitë e barabarta të punësimit që ofron.

 

Pozicione Vakante:

 

Specialist i Sherbimit te Klientit - Dega Librazhd

Specialist i Sherbimit te Klientit - Dega Lushnje

Specialist i Sherbimit te Klientit - Tepelene 

Specialist i Mbledhjes se Kredive ne Vonese

Specialist i Mbledhjes se Kredive ne Terren - Tirane

 

 

 

 

Nëse keni pyetje apo po dërgoni CV tuaj jo në lidhje me pozicion vakant aktual ju lutem na kontaktoni në adresën: [email protected]

 

Ju njoftojmë se me dërgimin në këtë adresë të çdo informacioni apo dokumenti të lidhur aplikimin tuaj për të punuar pranë Kredo Finance Shpk., ju mund të na keni dërguar të dhëna personale për qëllimin të vlerësimit të aplikimit tuaj. Nëse në përgjigje të këtij emaili nuk na njoftoni se nuk jeni dakord, ne do të mbledhim dhe do të përpunojmë të dhënat e tuaja personale për qëllimin të vlerësimit të aplikimit tuaj për punësim Kredo Finance Shpk., në përputhje me legjislacionin në fushën e mbrojtjes së të dhënave personale dhe me rregullat tona të privatësisë në kuadër të punësimit, publikuar në faqen e internetit www.kredo.al