Behu Agjent i Kredo.al

BËHU PJESË E PROGRAMIT FANTASTIK: AGJENTËT E KREDO.AL!

BËHU NJË AGJENT I KREDO.AL DHE FITO PARA ÇDO MUAJ!

Kredo.al  ka një surprizë që i përfshin të gjithë.

 

Nëse ti e mendon veten se je një njeri i cili ka influencë dhe do të ndihmojë që edhe njerëz të tjerë të kenë akses në financimin më të lehtë dhe më të shpejtë atëherë ke ardhur në vendin e duhur, sepse kredo.al tani ka krijuar një program të cilin e quan Rrjeti i Agjentëve për të cilën ka vendosur të kompensojë të gjithë ata individë që rekomandojnë persona të tjerë dhe ata marrin kredi. Ky program vjen me shumë përfitime për të gjithë ata që do të marrin pjesë.

 

Bëhu Agjent i Kredos!

 

 1. Çfarë do të thotë të jesh agjent?
  • Agjent do të quajmë çdo individ i cili pasi ka lidhur një kontratë me Kredo.al ai do të rekomandojë tek persona të tjerë produktet dhe shërbimet e ofruara nga kredo.al. Pra, Ju rekomandoni të njohurit tuaj që në momentin që ata kanë nevojë për të marrë një kredi ata të drejtohen në degën më të afërt të kredo.al. 
 2. Si funksionon kompensimi i agjentëve? Sa mund të fitoj duke qënë një agjent?
  • Në momentin e marrjes së kredisë personat duhet te japin numrin e kartës së identitet të referuesit dhe kjo do te rregjistrohet në sistemin tonë.  

  • Përfitimi në këtë rast është 400 Leke per kredinë me një këst dhe 800 për çdo kredi të disbursuar me disa këste! Dhe në fund të muajit do të mblidhen të gjitha kreditë dhe do të bëhet llogaria e shumës që ju përfitoni. 

  • Kjo shumë do të derdhet në fund të muajit në llogarinë tuaj personale. 

   Sa shumë përfitime! Pa u lodhur Fare! 

 3. Si do ta kuptojmë ne që klientët kanë ardhur pikërisht nga ti?Kush mund të aplikojë për kredi në kredo.al?
  • Në momentin e firmosjes së kontratës, ju do të merrni dhe bileta të cilat ju mund ti plotësoni dhe tja jepni personave që do të marrin kredi të cilat ata mund ti paraqesin në degë të cilat më pas do të bëjnë identifikimin e agjentit shumë më të thjeshtë.
 4. Sa mund të fitojë një agjent me kredo.al?
  • Një agjent i cili është aktiv mund të arrijë të fitojë deri në një rrogë të dytë. Por kjo do të varet nga aktivizi juaj personal. Prandaj pyetja që ju duhet të bëni është SA DUA UNË TË FITOJ ME KËTË PROJEKT!

 

APLIKO TANI:  

👉 KLIKO KËTU

 

Për më shumë informacion ju lutem telefononi në

+355 69 60 88 826

+355 68 85 54 515

ose shkruani në [email protected]