Pagesat

Mënyra e pagesës

Ju mund të kryeni pagesat në degët tona, në çdo agjenci apo pikë Unionet - Western Union ose në një nga bankat e lidhura me ne. Më poshtë keni bankat dhe numrat e llogarive:

 

*KUJDES KOMPANIA KREDO FINANCE TASHMË ËSHTË ECFA SHPK. PRANDAJ JU LUTEMI QË TRANSFERTËN TA KËRKONI PËR ECFA SHPK në llogaritë e mëposhtme:

 

  • Raiffeisen Bank - ECFA SHPK: AL13202111300000000021326338
  • Credins Bank - ECFA SHPK: AL40212112120000000001002347
  • BKT - ECFA SHPK: AL3720511227003369CLPRCLALLA
  • Intesa SanPaolo - ECFA SHPK: AL13208110080000020954735301
  • Union Bank - ECFA SHPK: AL49214111820198578156720113
  • Tirana Bank - ECFA SHPK: AL77206110420000140322914101
  • OTP ALBANIA Bank - ECFA SHPK: AL08213110440000000002238980

 

Pagesën tuaj mund ta kryej dhe një i afërmi juaj.