Publikime

Baftjar Gubere - klient besnik i Kredo Finance

 

Baftjari eshte nje familjar dhe drejtuesi i nje biznesi po familjar. Ai ka zgjedhur Kredo.al qe here pas here te krijoj mundesine e financimit te biznesit te tij, per te krijuar keshtu nje mundesi me te mire qarkullimi te mallit dhe per te ofruar me shume per klientet e tij. Ai eshte shume i kenaqur me sherbimin dhe pritjen qe stafi i Kredo.al i ka dhene ne dege. Per kete arsye ai i ka sygjeruar dy djemve te tij dhe gruas qe sa here te kene nevoje te marrin tek Kerdo.al. Ne kete menyre ata nuk humbin asnje mundesi te arte per te rritur biznesit e tyre.

 

Apliko Tani

Kthehu