Kredoversity | Edukim Financiar

OFERTA 0% INTERES

 

Kredia e shpejte me keste e ofruar nga Kredo.al eshte nje super mundesi e mire per zgjidhjen e problemeve ekonomike te perditshme qe na shqetesojne dhe shoqerojne.  

Kete fundvit, Kredo.al vjen me super oferten 0% INTERES kredia me disa keste deri ne 200,000 leke dhe 48 muaj! Kjo ofertë është për çdo klient të ri dhe zgjat deri në 31 Dhjetor 2022 për të qenë një suport gjatë gjithë pjesës së fundvitit kur edhe shpenzimet rriten ndjeshëm. 

 

Oferta 0% interes e ben kete kredi zgjidhjen e duhur nese te duhen shuma te medha parash te menjehershme dhe me kosto te ulet.  

Eshte e thjeshte per te aplikuar duke shamngur te gjithe telashet e nje kredie bankare dhe pergjigja e aplikimit merret ne moment per 10 - 15 minuta. Nuk kerkon mund fizik dhe mendor sepse eshte kredi e shpejte dhe eshte kredi pa kolateral, pa garanci, pa dokumenta, pa kushte, pa kontrate pune apo vertetim page. Kredi vetem me ID.  

  

Pyetja qe lind eshte: Si te perfitojme oferten 0% INTERES?   

Aplimi per kredi mund te behet online ne www.kredo.al/kredi-me-keste duke perdorur kodin STUD0 gjate procesit te aplikimit ose mund te paraqiteni ne cdo dege dhe agjensi te Kredo.al duke paraqitur kodin e ofertes. 

Se fundmi, ju mund te paraqiteni dhe ne pikat Unionnet - Western Union, ku mund te beni aplikimin dhe disbursimin e plote te kredise. 

Aprovimi behet nje nje kohe shume te shpejt, ne vetem 15 minuta.  

   

Kjo super oferte e ben kredine me keste nga Kredo.al, kredine me te lire dhe me te shpejte ne treg! 

Kthehu