Publikime

Sa herë që mbetesh keq – Kredo të ndihmon

 

 

 

                      

 

 

Të duhen para tani? – Merr limitin e mbetur të kredisë ose shty datën e pagesës!

 

Si çdo i rritur I ndërgjegjshëm të gjithë ne kemi një plan të qartë se cilat janë shpenzimet tona mujore, kush janë ato shpenzime që na harxhojnë më shumë para, sa para na duhen për shpenzime ditore, sa për të paguar detyrimet që kemi dhe san a mbetet për të kursyer në fund të muajit. – Kjo besoj është e vërtetë për të gjithë apo jo? 

Në fakt JO! Dhe arsyet janë të ndryshme dhe jo gjithmonë për shkak të neglizhimit apo keqmenaxhimit të parave. 

Të gjithë ne jemi njerëz si në fillim të muajit ashtu edhe në fund të tij. 😊 

Marrim Genin përshembull, heroin tonë televiziv, I cili gjithmon nuk I hecën me makinën e me sa duket jo edhe aq shumë dhe me tezen. 

Geni kishte bërë plane këtë muaj që ti kthente borxhin e marrë tezes, mirëpo se si ndodhi që e parkoj makinën keq dhe jo vetëm që morri gjobë por edhe ja morrën makinën dhe atij I duhet të paguante dhe këtë tarifë shtesë. Ai u mundua shumë sinqerisht ti shpjegonte tezes së tij të dashur që ato para mund tia kthente pak më vonë sa të merrte pak veten ose në fund të fundit rrogën. Por tezja nuk e pranoi justifikimin e Genit dhe e hodhi poshtë propozimin e tij. 

Por Geni nuk është gjithmon kaq fatkeq. Pak kohë me pare kishte marrë një kredi në kredo.al dhe një nga operatorët sapo e kishte telefonuar për ta lajmëruar se ai kishte ende limit të mbetur në linjën e tij të kredisë me kredo.al. Dhe Geni bëri pikërisht këtë, ai vizitoi një nga degët e kredo.al dhe aplikoi për të marrë edhe pjesën e mbetur të limitit. Në këtë mënyrë ai jo vetëm që kishte më shumë para në dispozicion por dhe përcaktoi një datë të re pagese për kestin e kredisë. 

Por nëse e keni përdorur të gjithë limitin e kredisë me kredo.al ju keni një opsion tjetër. Nëse gjëndeni në vështirësi dhe nuk paguani dot ju mund të shtyn datën e pagesës. Kjo do tiu japi mundësi për të përfituar disa ditë deri në datën tjetër të pagesës. 

Në të dyja rastet ju do të fitoni kohë deri në pagesën tjetër.  

Për më shumë informacioni ju lutem kontaktoni me 044 500 600 për tu informuar mbi limitin tuaj të mbetur të kredisë ose për mundesitë dhe tarifat e shtyerjes së datës së pagesës!

Kthehu