Publikime

Erjona Celniku - financuar nga kredo qe ne kredine e pare

 

 

Erjona është një zonjë shtëpie e cila i duhet të menaxhojë të ardhurat e të gjithë familjes për tia dalë në fund të muajit. Megjithatë jeta ka të papritura dhe Erjona, sa herë që ka nevojë për para shtesë vjen tek Kredo.al dhe që në herën e parë është financuar vetëm me një kartë identiteti dhe pas asnjë kosto shtesë! Në këtë mënyrë ajo ka mundësi që ti përballojë më mirë të papriturat! Dëgjojeni të gjithë dëshminë e saj!

 

Apliko Tani

Kthehu