Publikime

Elinor Cela - klient besnik i Kredo Finance

 

Elinor Cela na tregon përse ai zgjedh gjithmonë Kredo Finance për të gjitha nevojat e tij Financiare. Shërbimi i shpejtë dhe pa dokumenta janë arsyet kryesore për të! Ai rastësisht e ka zbuluar Kredo.al sepse kishte një degë pranë vendit ku ai punonte. Stafi i Kredo.al i shpjegoi shume qartë kushtet e kredisë dhe Elinori pëlqeu faktin që nuk i duhej asgjë tjetër përveçse një kartë identiteti. Dhe paratë i morri brënda pak minutash. Dëgjoni të gjithë dëshminë për më tepër!

 

Apliko Tani

Kthehu