kredi e shpejte online
Caption

edo.al

kredi me karte identiteti

Pagesë për kredi me këste

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!

Pagesë mujore

ALL

Të dhëna mbi kredinë
Kushtet e përgjithshme

 

3 arsyet kryesore për të marrë kredi për të gjitha nevojat

 
 

Telefon celular

 
Një telefon i ri është më i mirë se një i vjetër. Mos prit derisa të mos shohësh asgjë në ekran. Bli tani telefonin më të ri në treg, nda të gjitha aventurat me miqtë e tu dhe paguaj celularin pak nga pak.
 

Rroba

 
Çdo sezon është një shans për të treguar personalitetin tënd tek e gjithë bota. Shpalose të gjithë kreativitetin me një gardërobë të re sot dhe paguaje avash avash pa u shqetësuar.
 

Faturat e shërbimeve

 
Sa kohë mund të kalojë një familje pa energji elektrike dhe ujë? Mos prit ta zbulosh! Paguaji të gjitha faturat e tua sot!
 

 

 

 

Vetëm me Kartë Identiteti

 
Apliko vetëm me kartë identiteti dhe asnjë dokument shtesë dhe pa garanci.
 
 

Para në 15 Minuta

 
I gjithë proçesi i aplikimit dhe i disbursimit të kredisë, zgjat vetëm 15 minuta. Paratë i merr në dorë, llogari bankare, në pikat Western Union ose EasyPay sipas dëshirës. 
 
 

Aplikim i Thjeshtë Online

 
Proçesi i aplikimit perveçse i shpejtë, është dhe shumë i thjeshtë. Çdo kush me një smartphone mund të aplikoj nga kudo dhe kurdo dhe mund ti marr paratë në 15 minuta.
 
 

Dëshmitë e Klientëve

 
 
Gjergji
★★★★★
 
"Në fakt ishte ditëlindja ime e 35 dhe dëshiroja ta festoja me shokët e mi, por paga ime nuk mjafton për të akomoduar të gjithë miqtë e mi. Kështu që vendosa të merrja një kredo. Unë kisha parë kredo.al në Facebook dhe në internet diku tjetër kështu që hyra në faqen e tyre të internetit dhe aplikova online. Shumë shpejt dikush nga kredo më morri në telefon dhe më ndihmoi të përfundoja aplikimin. Pastaj shkova në degë dhe në më pak se 5 minuta i kisha paratë në duart e mia."
 
 
Adia
★★★★☆
 
"Përpiqem të shpërndajë shpenzimet e mia në muaj dhe të jem shumë e kujdesshme se si i shpenzoj paratë e mia. Ka muaj kur madje mund të kursej para. Por muajt e tjerë është e vështirë të paguaj gjithçka vetëm me pagën time, kështu që kur më duhej të blija rroba të reja që pashë në një ofertë, mendova se mënyra më e mirë është të marr një kredi të vogël. Dhe ishte vendimi i duhur. Kredia e parë në Kredo.al është pa pagesë! Kështu që pagova atë që mora dhe tani jam shumë e lumtur me rrobat e mia të reja."
 
 
Albi
★★★★★
 
"Fundi muajit është periudha më interesante! Të gjitha faturat të mblidhen pothuaj në një ditë, ndodh pastaj që ke ndonje rast dhe duhen akoma më shumë lekë. Të gjitha janë të rëndësishme prandaj është e pamundur ti bësh bisht. Une këtë problem e kam zgjidhur me kredinë e shpejtë nga kredo.al. Më ndihmon jashtë mase sepse kur mbetem keq marr aq para sa me duhen dhe i kthej sipas mundesisë time. Është shumë e lehtë nëse kam mundësi zgjedh të marr kredinë me një këst. Nëse nuk kam mundësi zgjedh kredinë me disa këste dhe afatin për 3, 6, 12, 18 ose 24 muaj sipas shumës që kam mundësi të paguaj"