kredi e shpejte online
Caption

kredi me karte identiteti

Pagesë për kredi me këste

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!

Pagesë mujore

ALL

Të dhëna mbi kredinë
Kushtet e përgjithshme

ÇFARË ËSHTË KREDO.AL?

Kredo.al është kompania lider në sektorin e mikroFinacës, ku ofron kredi të shpejta deri në 200,000 lekë dhe 48 muaj, pa kolateral. Aplikimi bëhet vetëm me Kartë Identiteti dhe paratë i merr në vetëm 15 minuta.

 

SI TË APLIKOJMË PËR KREDI?

(VIDEO)

 

vetem me id

 

VETËM ME KARTË IDENTITETI

Apliko vetëm me kartë identiteti dhe asnjë dokument shtesë dhe pa garanci.

 

para ne 15 minuta

 

PARA NË 15 MINUTA

Aplikimi zgjat vetëm 15 minuta. Paratë i merr në dorë, llogari bankare, në pikat Western Union ose EasyPay sipas dëshirës.

 

 

APLIKIM I THJESHTË ONLINE

Proçesi i aplikimit perveçse i shpejtë, është dhe shumë i thjeshtë. Çdo kush me një smartphone mund të aplikoj nga kudo dhe kurdo dhe mund ti marr paratë në 15 minuta.

 

 

PSE DUHET TË ZGJEDH KREDO.AL?

 

CCIT Awards, çmimi Kompania lider në mikrofinancë

 

Shërbim i shpejtë dhe ekselent

 

Mbi 230,000 klient të shërbyer

Kënaqësia e klientit 95%

100% transparencë, siguri dhe privatësi

 

KOMENTET E KLIENTËVE TANË

 

Mister X Miss Y Mister Z

★★★★★

asdadsasda adsa wgwe wg  gqwg wgw w gwgwg w qw gwgw gw gw gwgw gwgw gw gwgwgsgewge wgwgw g ww ew gweg wgeew g w wgwge ge.

★★★★☆

asdadsasda adsa wgwe wg  gqwg wgw w gwgwg w qw gwgw gw gw gwgw gwgw gw gwgwgsgewge wgwgw g ww ew gweg wgeew g w wgwge ge.

★★★★★

asdadsasda adsa wgwe wg  gqwg wgw w gwgwg w qw gwgw gw gw gwgw gwgw gw gwgwgsgewge wgwgw g ww ew gweg wgeew g w wgwge ge.