Të tjera

Kontakte dhe Adresa

Nëse keni pyetje:

 

Për çdo pyetje apo paqartësi, ju mund të lidheni me Specialistët e Kujdesit ndaj Klientit në numrin:    

044 500 600 - Shërbimi i Klientit në shërbim nga e hëna në të shtunë 08:00 - 20:15, si edhe ditën e dielë 09:00. – 20:00.    

069 70 53 000 – Whatsapp (vetëm mesazhe, jo thirrje telefonike).

 

Pakat e Shërbimit dhe orari

 

Shumë prej degëve tona janë të hapura nga e Hëna në të Diel ora 8:00 - 20:15, por vizitoni linkun për t’u njohur me orarin e një dege specifike që është pranë jush: https://www.kredo.al/deget