Shorteu "Anëtarësohu dhe Fito"

Shorteu Klubi Kredo

 

BËHU TANI PJESË E SHORTEUT "ANËTARËSOHU DHE FITO" TË KLUBIT KREDO DHE FITO 3 SAMSUNG GALAXY S24+!

 

Kusht: Çdo klient i Kredo.al duhet të anëtarësohet në Klubin Kredo dhe duhet të jetë aktiv të paktën për 4 muaj rradhazi (të paguaj 4 fatura anëtarësimi) gjatë periudhës 15 Qershor – 30 Nëntor 2024.

Periudha kohore e vlefshmërisë: 15 Qershor - 30 Nëntor

Çmimet për fituesit: 3 Smartphone Samsung S24+

 

Hedhja e shorteut dhe përzgjedhja e fituesve do të zhvillohet në datë 12 Dhjetor 2024, Ora 12:00 pranë zyrave qëndrore të Kredo.al, ku dhe do të shpallen 3 fitues sipas përzgjedhjes rastësore.


👉 ANËTARËSOHU TANI NË KLUBIN KREDO NË DEGËT E KREDO.AL

 

Për më shumë informacion rreth Klubit Kredo vizitoni www.kredo.al/klubi-kredo

 

🤞 TË UROJMË FAT!