Pagesat

Tërheqja e parave

Kredinë në Kredo mund ta tërhiqni nëpërmjet llogarisë bankare, Unionet - Western Union, EasyPay ose duhet të paraqiteni fizikisht në një nga degët tona.

  

Në rastet kur ju dëshironi të tërhiqni kesh kredinë tuaj, pranë degëve tona apo Western Union, atëhere do t’ju ngarkohet një Komisioni Lëvrimi me para në dorë, sipas tarifës së përcaktuar në www.kredo.al/faqet/tarifat

 

Për kreditë e tjera të marra nga ju, mund të aplikoni online dhe nëse dëshironi ju mund të zgjidhni opsionin që paratë të kalojnë direkt në llogarinë tuaj bankare, duke e evituar komisionin e lëvrimit me para në dorë.