Pagesat

Ku dhe si mund të paguaj kredinë time?

Pasi keni marrë kredinë ju duhet të bëni pagesën e këstit por nuk keni kohë të shkoni në degë! Mos u frikësoni, si një kompani fintech Kredo.al ka adaptuar të gjitha mundësitë e teknologjisë së fundit dhe ka shtuar opsione pa fund që ju të jeni të qetë dhe komod në çdo moment.

 

Si mund të paguaj këstet e mia?

 

 

Paguaj në degë

Vizitoni njërën nga degët tona për të kryer pagesën e këstit të kredisë. Gjeni degën më të afërt tek www.kredo.al/deget

 

 

 

 

Paguaj në Bankë

Në një prej llogarive tona bankare vlerën e komisionit përkatës për këtë shtyrje duke vendosur detajet e pagesës (numër kontrate dhe përshkrim që pagesa po kryhet për shtyrje datë pagese). 

*KUJDES KOMPANIA KREDO FINANCE TASHMË ËSHTË ECFA SHPK. PRANDAJ JU LUTEMI QË TRANSFERTËN TA KËRKONI PËR ECFA SHPK në llogaritë e mëposhtme:

- Raiffeisen Bank  IBAN: AL13202111300000000021326338   

- Credins Bank   lBAN: AL40 2121 1212 0000 0000 0100 2347   

- BKT  lBAN: AL37 2051 1227 0033 69 CLPRCLALLA   

- Intesa San Paolo  IBAN: AL13208110080000020954735301   

- Union Bank: AL49214111820198578156720113   

- Tirana Bank: AL77206110420000140322914101   

 

 

 

 

 

Paguaj në të gjitha pikat Western Union

Në një prej pikave Western Union në të gjithë Shqipërinë

 

 

 

 

 

 

Paguaj në të gjitha pikat EasyPay

Në një prej pikave EasyPay në të gjithë Shqipërinë