Blog | Kredoversity

SUPER OFERTAT

 

 

Një nga elementët që e bën Kredo Finance kompaninë më të veçantë në tregun e mikro-finances dhe zgjedhjen e parë për pjesën më të madhe të individëve

kanë nevojë për financim, janë ofertat unike për klientët e rinj dhe përsëritës.

 

Klientët e rinj janë më të favorizuarit me kredinë e parë 30 ditore falas, tashmë deri në 80,000 lekë.

Kjo është një ofertë e pandryshueshme dhe simbol i kompanisë.

 

Për muajin Shtator, ne kemi lançuar super ofertën 0% interes për kredinë me këste deri në 200,000 lekë dhe 48 muaj për çdo shpenzim.

Kjo ofertë është për çdo klient të ri dhe zgjat deri në 31 Dhjetor 2022 për të qenë një suport gjatë gjithë pjesës së fundvitit kur edhe shpenzimet rriten ndjeshëm.

 

Ne e vlersojmë besnikërinë dhe besueshmërinë e klientëve tanë dhe çdo muaj ne i ofrojmë grupeve të caktuara oferta të veçanta si mënyrë për t’i treguar mirënjohje dhe vlerësim për të qënurit pjesë e kësaj familje të madhe.

Kthehu