Publikime

Selfo Mecaj - klient besnik i Kredo Finance

 

Selfo eshte nje kryefamiljar dhe shpesh here i bie atij barra e te gjeneruarit para mjaftueshem per te gjitha kerkesat e familjes. Jo gjithmone puna i shkon mbare apo parate qe merr prej saj i mjaftojne. Ne nje moment te veshtire ku asnje nuk mund ta ndihmone, Selfo erdhi ne Kredo.al dhe gjeti aty mikun ne moment nevoje. Ne kete menyre Selfo zgjidhi hallin e tij dhe u ndje i sigurte se ne cdo moment Kredo.al do ta kishte prane. Selfo nuk kuptonte shume mire nga marrja e nje kredie, por shpjegimi dhe durimi i punonjesve te kredo.al beri qe selfo te marri informacionin e duhur dhe tashme te jete i sigurte per vendimet e tij financiare. 

 

Apliko Tani

Kthehu