Blog | Kredoversity

OFERTË FANTASTIKE - KREDIA ME KËSTE OFROHET ME 0% INTERES

Caption

Të gjithë pyesim veten se si mundet që ngelim pa lekë në fund të muajit gjithmonë!

E rëndësishme është që nuk je vetëm! Të gjithve na ndodh! Kryesisht sepse sot jetesa është shumë e shtrenjtë dhe rroga nuk është rritur në përpjestim të drejtë!

Megjithatë, shyqyr, që gjithmonë kemi një mik që na vjen në ndihmë sa herë kemi nevojë! Dhe mbi të gjitha nuk na pyet për çfarë e do paratë. Se në fund të fundit si t’ia shpjegojmë që thjesht na duhen se sna dalin. Duket si llastim, më tepër se sa një situatë reale!

Me tepër se sa një mik, kredo.al është është një partner në jetën tënde! Të jep kredi sa herë të duash! Gjithmonë e më shumë para, e mbi të gjitha nëse nuk kemi mundësi të paguajmë këstin në kohë, na lejon të shtymë datën e pagesës! Pa sherr, pa llafe, pa hatërmbetje!

Ne sot do të flasim për kredinë me këste, dhe ofertën fantastike që kredo.al ka vendosur të ofrojë për të gjithë klientët e saj të cilët do të marrin një kredi me këste deri në fund te muajit Prill. 

OFERTË FANTASTIKE - KREDIA ME KËSTE OFROHET ME 0% INTERES

Dhe ajo çka është më fantastike është që për çdo kredi të marrë klientët do të marrin pjesë në lojën fantastike promocionale të kredo.al ku mund të fitohen 10 Çmime fantastike!

2 TV me sistem audio! 4 Telefona smart dhe 4 Laptop! Të gjitha këto teknologji e fjalës së fundit!

Apliko Tani

Nëse të duhen më shumë arsye për të kuptuar që kjo është një ofertë e dyfishtë fantastike atëher lexo përse kredia me këste është zgjedhja më e mirë për ty në çdo rast!

Nëse ajo që të duhet është një shumë e madhe parash por nuk ke si i paguan të gjitha njëherësh, nuk është aspak problem pasi ti mund të zgjedhësh të marësh nje kredi me këste. Është zgjidhja më e mirë. Ti blen çfarë ke nevojë sot dhe i paguan pak e nga pak deri në 24 këste mujore të rehatshme. Ti mund të zgjedhësh të aplikosh nëpërmjet faqes tonë të internetit direkt nga telefoni yt ose në njërën nga degët tona në të gjithë shqipërinë.

Kredia me këste është shumë e thjeshtë për të aplikuar dhe nuk kërkon shumë dokumenta. Nëse ju duket e pabesueshme, ju ftojmë ta provoni menjëherë. I vetmi dokument identifikimi që ju duhet për të marr një kredi me këste është karta e identitetit. Po, po! Vetëm me kartë identiteti! Përse vetëm me kartë identiteti? Sepse karta identitetit është dokumenti i vetëm të cilin ne e mbajmë me vete gjithmonë. Apliko tani në Kredo.al vetëm me kartën tënde të identitetit dhe merr përgjigje menjëherë!

Lehtësirat nuk mbarojnë këtu, në Kredo Finance nëse ti je një klient i përsëritur, nuk ka rëndësi se cilën kredi do të zgjedhësh, pasi paratë i merr direkt në llogarinë tënde bankare.

 Kthehu