Kredoversity | Edukim Financiar

Kush dhuron - FITON!

Kredo Finance ka qene pjesmarres ne nje event bamiresie para disa ditesh ne te cilin u diskutuan tre projekte shume te bukura per te cilat kishte nevoje per ndihme monetare dhe ne produkte.

 

Caption

Duke qene se gjithmone egziston nje pyetje shume e madhe se cfare behet me parate e marra nga fondacionet Kredo vendosi qe te jape ndihme ne produkte per 2 projekte.

 

Projekti 1: Nje Qender rinore ne Thumane per te rritur kapacitetet e te rinjve te ketij komuniteti, kur Kredo vendosi qe te dhuroje nje Qender digjitale e cila perfshin 2 PC, 1 TV dhe 1 vit internet te paguar per qendren.

Projekti 2: Qendra TeUra e cila ofron ndihme per komunitetin rome ne zonen e shkozes dhe perreth do te rrise mundesite e femijeve te cilat duan te studjojne duke u krijuar atyre hapesira te vecanta studimi ne shtepite e tyre. Mirepo jo te gjithe femijet kane hapesira te mjaftueshme ne vendin ku banojne prandaj ne vendosem qe keta femije ti ndihmojme duke I dhene canta shkolle, librat e shkolles dhe materialet mesimore te nevojshme ( ju qe jeni me femije e dini se per cfare flas lapsa, stilolapsa, vizore, bojra etj). Mosha e ketyre femijeve eshte per ne shkolle fillore.

 

Bamiresia eshte e bukur nese behet me shpirt dhe per kauza qe I qendrojne prane zemres tuaj dhe ne ne fakt na kane prekur shume keta femije.

 

Shpresoj qe ti ndihmojme edhe me shume sec kemi premtuar 😃

 

Per me shume transparence eventin e gjeni tek linku me poshte

https://partnersalbania.org/News/zhvillohet-eventi-rrathe-dhurues-shqiperi-2021/

Kthehu