Publikime

Kur i do, MERRI NË KREDO

 

Më 25 mars, zëri i një të riu që kërkonte para nga tezja e tij e preferuar sepse makina e tij ishte prishur, pushtoi kanalet më të madha televizive të Shqipërisë dhe preku zemrat e shumë prej atyre që ulur në shtëpitë e tyre ishin duke menduar se kujt t'i kërkonin hua disa para që dhe ata gjithashtu të mund të rregullonin makinat e tyre.

Ekziston një zgjidhje e thjeshtë për të gjithë këtë agoni, dhe kjo është kredo.al. Po, është me të vërtetë aq e thjeshtë! Kur askush nuk të ndihmon, kredo.al është miku në nevojë që do të japë para edhe kur tezja jote e preferuar të injoron. Me një kredi me këste, ti mund të ndash faturën e mekanikut tënd në 3, 6, 12 këste të rehatshme. Zgjedhja është e jotja. Dhe më e rëndësishmja, nëse në një nga muajt ti nuk paguan dot këstin mos u mërzit sepse ti mund të shtysh datën e pagesës me 30 ditë!

Heroi ynë i dashur Geni përpiqet për të njëjtën gjë me tezen e tij, sepse përveç makinës së prishur ai është mbushur me gjoba dhe duhet të zgjedhë midis rregullimit të makinës ose pagesës së gjobave. Ai përpiqet ti mbush mëndjen tezes për të paguar shumën që i detyrohet pak nga pak, por ajo i përgjigjet shpejtë se nuk mund të presë për shkak të një emergjence me qenin, të cilin ajo në fakt nuk e ka dhe është gjithashtu alergjike!

Si një mjet i fundit Geni përpiqet të bindë tezen se ai ka nevojë për pak më shumë kohë, por pa asnjë rrezultat, tezja është thjesht shumë e mençur që të bjerë pre e justifikimeve të tij!

Pra, mos e humb shpresën sepse zgjidhja është  shumë e lehtë dhe e shpejtë dhe kjo do të të lërë të lumtur, duke qeshur dhe me një makinë pothuajse të re në më pak se 15 minuta.

Ti as nuk duhet të lëvizësh nga shtëpia jote sepse mund të aplikosh drejtpërdrejt nga kompjuteri ose celulari yt.

Apliko tani në www.kredo.al/apliko ose vizitoni një nga degët tona.Kur i do, MERRI NË KREDO! Shpejtë, lehtë dhe më e rëndësishmja e saj afër jush, kudo që ti ndodhesh.

Kthehu