Blog | Kredoversity

KREDIA E PARE 30 DITORE FALAS 3 HERE DERI NE 31 MAJ 2022

 

Nje nga elementet qe e ben Kredo.al kompanine me te vecante ne tregun e mikro finances dhe zgjedhjen e pare per pjesen derrmuese te individeve qe kane nevoj per financim te shpejte, jane ofertat unike per klientet e rinj dhe perserites. 

Klientet te rinj kane nje fokus te vecante dhe si rrjedhoje kredo.al ofron kredine e pare 30 ditore falas. Kjo eshte nje oferte e pandryshueshme dhe simbol i kompanise. 

 

Kompania ka vendosur te pershkallzoj kete oferte duke e bere me perfituese se kurre ku cdo klient i ri mund te perfitoj kredine e pare 30 ditore 3 HERE FALAS nga 1 Mars deri ne 31 Maj 2022. Nuk aplikohet asnje lloj interesi, komisioni apo tarife duke e bere kredine 30 ditore 100% FALAS 3 HERE per kete periudhe 3 mujore. I vetmi kusht qe duhet plotesuar eshte klienti te jete i ri, pra te mos kete aplikuar me pare per kredi ne kredo.al.

 

Kjo eshte nje oferte unike dhe absolutisht me e mira ne treg. Nje super mundesi per cdo individ qe ka nevoj per financim te shpejte vetem me karte identiteti dhe pa garanci.

 

Ne e vlersojme besnikerine dhe besueshmerine e klienteve tane dhe cdo muaj ne ofrojme oferta unike si menyre per te treguar mirenjohje dhe vleresim per te qenurit pjese e kesaj familje te madhe.

Kthehu