Publikime

PRODUKT I RI: KREDI BIZNESI

 

Nje nga planet kryesore te Kredo Finance ka qene edhe berja e mundur e aksesit ne financim, jo vetem per individet, por edhe per Personat Fizik te cilet zoterojne nje bines aktiv. 

Lancimi i ketij produkti per biznesin eshte nje hap i madh qe Kredo Finance ndermori se fundmi per te mbeshtetur ne kohe te shpejte dhe me procedura bazike bizneset ne nevojat e tyre jetike.  

 

Kredia e Biznesit eshte zgjidhja e duhur nese te duhen shuma te medha parash te menjehershme.

Eshte e thjeshte per te aplikuar duke shamngur te gjithe telashet e nje kredie bankare dhe pergjigja e aplikimit merret ne moment ne 10-15 minuta.

Nuk kerkon mund fizik dhe mendor sepse eshte kredi e shpejte dhe pa kolateral ose garanci.

Kredi vetem me ID dhe vertetim pagimimi detyrimesh te biznesit.

 

Kredia e Biznesit eshte kredi qe varion ne shuma nga 4000 deri ne 500 000 leke te reja dhe me afat kohor deri ne 48 muaj.

Kjo kredi ofrohet per te gjithe Personat Fizik te cilet plotesojne keto kritere bazike: 

  • Ke biznes aktiv 
  • Je person fizik 
  • I regjistruar ne QKB 
  • 23-70 vjec 
  • Histori kreditimi pozitive 

 

Aplikimi:

Aplimi per Kredine e Biznesit mund te behet online ne www.kredo.al/kredi-biznesi ose ne cdo dege dhe agjensi te Kredo.al, vetem me nje karte identiteti dhe vertetim pagimi detyrimesh.

 

Terheqja e parave dhe pagesa e kestit mund te behet ne 3 menyra:

Ne dore (Ne Deget ose Agjensite tona)
Nepermjet Transfertave Bankare (Llogari Bankare)
Ne cdo pike te Union Net - Western Union

Informacion i rendesishem

 

Informacione te rendesishme:

Klienti mund te terhiqet nga kredia per biznes brenda 3 Diteve.
Klienti mund te kryeje mbyllje te parakohshme.
Klienti mund te aplikoje per shtese kredie nese ka nje kredi te te njejtit produkt aktive dhe ka limit te paperdorur ne sistem.
Klienti mund te shtyj cdo kest vetem 1 here.

 

Per nje biznes koha eshte flori! Me kredine e biznesit te ofruar nga Kredo.al, cdo biznes tani mund te marri fryme lirshem dhe te perfitoj kohe ekstra, e cila mund te perdoret per zhvillim dhe per te shitur me shume.

Ne e konsiderojme hedhjen ne treg te ketij produkti, kontribut madhor dhe nje shtylle mbeshtetese ne ekonomine e vendit.

Kthehu