Kredoversity | Edukim Financiar

Ja cila është zgjidhja që Kredo.Al ka menduar për makinën tuaj ne dimer

 

Provoni të bëni një sondazh mes jush miq. Të rendisni arsyet përse ju dhe miqtë tuaj nuk e preferojnë stinën e dimrit. Të mos keqkuptohemi. Nuk po themi që nuk e preferoni stinën e dimrit, ajo është e bukur dhe të gjithë ne e shijojmë në maksimum. Thjesht qëllimi I sondazhit është për të ditur atë çka ju nuk pëlqeni nga kjo stinë.

Ndërsa ju do të nisni ta bëni këtë, ne jemi shumë të sigurtë për rezultatet. Të paktën për një prej tyre. Ju nuk e preferoni dimrin, sepse gjatë stinës së dimrit, makina juaj pëson më shumë difekte dhe dëmtime. Nuk ka si të ndodh ndryshe. Temperaturat e ulëta, ngricat, dëbora, terreni I vështirë janë shkaktarë të defekteve dhe dëmtimeve të makinës suaj. Shpesh herë riparimi I tyre kërkon para shumë më tepër nga buxheti juaj, I planifikuar mujor.

Një dhimbje koke. Para që duhen shpejt, sepse lëvizja me automjetin tuaj në këto ditë të ftohta është domosdoshmëri.

Ju nuk mund tia bëni dhuratë vetes, të ftohtin dhe gripin ndërsa do të jeni duke shkuar në këmbë në punë, në mëngjeset e acarta dimorore.

Por mos u shqetësoni miq. Përpara se të shkoni tek mekaniku, përpara se të kërkoni para hua tek miqtë tuaj, ne kemi një lajm të mirë për ju. Ndaluni tek degët e Kredo.Al në të gjithë Shqipërinë. Ose klikoni në ëebsitin e Kredo.Al. Aty, shumë thjesht, shumë shpejt, brenda 15 minutave, ju do të keni në dorë paratë e kërkuara për riparimin e makinës suaj. Mjaftojnë 15 minuta dhe kredia me këste e Kredo.Al do tju zgjidh në kohë rekord, një problem shumë shqetësues siç është mungesa e makinës suaj të dëmtuar.

Sepse Kredo.Al ofron zgjidhjen e shpejtë për ju. Me Kredo.Al, stina e dimrit bëhet edhe më e bukur.

Kthehu