Kredoversity | Edukim Financiar

Fituesit e llotarise - 2021

Caption

Në datën 20 Korrik ashtu dhe siç ishte lajmëruar prej shumë kohësh u mbajt shorti i madh i lojës promocionale Fito me Kredo. 

Ky shorte bëri fitues 10 persona të cilët ishin regjistruar në njërën nga degët e kredo.al gjatë periudhës 15 Mars - 30 Qershor. 

Pjesmarrja në këtë lojë ishte shumë e thjeshtë!

Të gjithë ata që do të merrnin një kredi, do të shtojnë limitin e tyre të kredisë apo do të kryejnë një shtyrje të datës së pagesës nga data 15 Mars - 30 Qershor do të kishin mundësi të bëhen pjesë e lojës promocionale. Në mënyrë që të bëheni pjesë e lojës ju duhet të firmosni biletat e marra në degë punonjësit të degës, në të cilin keni shënuar në pjesën e prapme të tij: Emër, Mbiemër dhe Numrin tuaj të telefonit.

 

Bileta fitohet për çdo 10 000 Lekë të marra kredi! Sa më shumë kredi aq më shumë bileta fitoheshin!

Bileta fitohet nëse vlera e shtyrjes së kredisë është e barabartë ose më e madhe se 5 000 Lekë.

 

Të gjithë pjesmarrësit patën mundësi ta ndjekin shorteun e madh live në faqen zyrtare të Facebook dhe Instagram të Kredo Finance! Gjithashtu gjatë shorteut ishin prezentë pjesmarrës të lojës, përfaqësues të Autoritetit të Mbikqyrjes së Lojrave të Fatit, përfaqësues nga Drejtoria e tatimeve Tiranë si dhe noterja të cilët vërtetuan edhe një herë seriozitetin që kredo.al ka në organizimin e ktyre lojrave. 

Lojra të tjera na presin...prandaj na ndiqni sepse surprizat nuk mbarojnë asnjëherë në kredo!

 

Emrat e personave fitues i gjeni më poshtë: 

 

  MODELI SASIA Fituesi
1 TV SMART + SOUND BAR 1 Gentian Abazi
2 TV SMART 1 Xhevair Germizi
3 LAPTOP DELL Inspiron 15 3593 1 Fatbardh Doci
4 LAPTOP DELL Inspiron 15 3593 1 Petraq Sulari
5 Chromebook HP 14-CA061DX Touch 1 Mjaftime Shpata
6 Chromebook HP 14-CA061DX Touch 1 Qemal hasanaj
7 SAMSUNG GALAXY S20 FE White 1 Tani Qoshku
8 SAMSUNG GALAXY S20 FE White 1 Rovena Shkembi
9 SAMSUNG GALAXY A71 DS Blue 1 Darina Zeqiri
10 SAMSUNG GALAXY A71 DS Blue 1 Merita Domi
Kthehu