Kredoversity | Edukim Financiar

BËJ MIRË - TË GJESH MIRË!

 

 

 

Kredo Finance, një kompani mikrofinanciare që është e përkushtuar për të ndihmuar individët dhe bizneset të arrijnë qëllimet e tyre qe prej vitit 2018. Ne e kuptojmë se aksesi në kredi mund të jetë një sfidë, veçanërisht për ata që sapo kanë filluar ose kanë burime të kufizuara. Kjo është arsyeja perse ne ofrojmë kredi të vogla që janë të përshtatura për nevojat e cdokujt, me kushte fleksibël shlyerjeje dhe norma interesi konkurruese.

Por ne jemi më shumë se thjesht një huadhënës. Në Kredo Finance, ne besojmë tek ndihma për komunitetet ku operojmë. Ne jemi të përkushtuar për të rritur aftësinë ekonomike të këtyre komuniteteve dhe për të mbështetur zhvillimin e tyre në mënyra kuptimplota.

Një nga mënyrat se si e bëjmë këtë është duke mbështetur projekte të ndryshme që kanë si përfitues drejt për së drejti komunitetin. Për shembull, ne jemi të apasionuar pas programeve që ndihmojnë fëmijët në nevojë në drejtimin e përmirësimit të mundësive arsimore ose promovimin e zakoneve të shëndetshme. Ne besojmë se investimi në gjeneratën e ardhshme është çelësi për ndërtimin e komuniteteve të forta dhe të qëndrueshme.

Ne jemi gjithashtu të përkushtuar për të mbrojtur natyrën dhe bukuritë natyrore të Shqipërisë. Kjo është një çështje që na prek të gjithëve dhe ne besojmë se çdo lëvizje në këtë drejtim sado e vogël, e ndihmon këtë çështje. Kjo është arsyeja pse ne mbështesim nismat që promovojnë ruajtjen dhe qëndrueshmërinë, qoftë përmes programeve të riciklimit apo rritjen e ndërgjegjësimin për parqet to.

Së fundi, ne jemi të përkushtuar për të ndihmuar të moshuarit dhe anëtarët e tjerë të rrezikuar të shoqërisë. Ne besojmë se të gjithë meritojnë akses në burimet që u nevojiten për të jetuar një jetë të plotë, pavarësisht nga mosha apo rrethanat e tyre. Kjo është arsyeja përse ne mbështesim programet që ofrojnë kujdes shëndetësor, strehim dhe shërbime të tjera thelbësore për ata që kanë nevojë.

Edhe këtë vit Kredo Finance morri pjesë në takimin e përvitshëm të Partnerët Shqipëri me eventin – Rrathë Dhurues.

Partnerët Shqipëri organizoi mbrëmjen e datës 13 qershor, eventin e katërt të dhurimeve live “Rrathë Dhurues”, i cili u karakterizua nga emocione të veçanta ku individë të pasionuar ndanë historitë e komuniteteve që synonin të ndihmonin, duke prekur thellësisht të pranishmit me imazhet e qarta dhe prezantimet e ndjera.

Një event emocionues nga solidariteti i treguar veçanërisht përmes dhurimeve individuale. Shuma e arritur prej 𝟐,𝟓𝟏𝟏,𝟖𝟕𝟗 Lekë tejkaloi disa herë objektivin e synuar prej 900,000 lekë në mbështetje të tre kauzave sociale, ndërkohë që kontributet vijojnë. Më poshte gjeni projektet e këtij viti:

  • Njëzet e pesë fëmijë me nevoja të veçanta do të marrin shërbime terapeutike për të zhvilluar aftësitë e jetës dhe për t'u integruar, përmes aktiviteteve të zhvilluara sipas nevojave. Nisma është ndërmarrë nga Global Care Albania.
  • “Parku Kombëtar Shebenik-Jabllanicë” do të jetë një vend më tërheqës si për turistët vendas ashtu edhe për turistët e huaj, pasi të rinjtë vullnetarë do të vendosin stola dhe tavolina, tabela informuese, si dhe do të rrisin ndërgjegjësimin për mbajtjen pastër të parkut. Nisma është ndërmarrë nga SOEK-In 'Qendra Rinore Librazhd'.
  • Parku "Marigo Posio" do të kthehet në një hapësirë rekreative të gjelbër, relaksuese, plot gjallëri, që nxit kohezionin social dhe i shërben të gjithë komunitetit, përfshirë të moshuarit e Vlorës ku ata mund të kalojnë kohën në mënyrë cilësore, duke përfshirë edhe një kënd lojrash për fëmijët duke nxitur kështu solidaritetin mes brezave. Nisma është ndërmarrë nga CELIM Shqipëri.

 

Në Kredo Finance, qëllimi ynë është të ndikojmë pozitivisht në botën përreth nesh. Ne besojmë se duke punuar së bashku, ne mund të krijojmë një të ardhme më të ndritshme për të gjithë.

Kthehu