Kredoversity | Edukim Financiar

Aplikoni tek Kredo.Al për të blerë celuarin e ri

 

 

Të ndjekësh hapin e kohës është një ndjesi e mirë, dhe pamundësia për ta bërë këtë, sigurisht që do të bënte që ju të ndiheshit të frenuar dhe të izoluar. Kjo që ka nisur është një tjetër dekadë e vrullshme e zhvillimeve teknologjike, kryesisht dhe në prodhimin e celularëve smartphone të rinj dhe modern, që tashmë kanë mbushur vitrinat e dyqaneve.

Të gjithë ne duam të kapim ritmin e dekadës, dhe sigurisht nuk do të ishim aspak të lumtur, nëse ende vazhdojmë të përdorim celularin e vjetër, me ekran të thyer dhe limite të kufizuara të përdorimit të aplikacioneve të reja, të cilat na ofrojnë shërbime të shpejta dhe praktike.

Të blesh celuarin smartphone të ri është një nisje fantastike që ju mund ti bëni dekadës së re.

Ohh…kush nuk do të donte ta blinte telefonin më të fundit që është në qarkullim? Të gjithë do të donin ta bënin këtë, por si mund të ndodh kjo, kur paratë mungojnë në buxhetin mujor?!

Po, është e vërtet. Çmimet e tyre mund të sfidojnë kursimet tuaja, të ardhurat tuaja, rrogën tuaj mujore. Ju ndoshta duhet të kurseni edhe disa muaj për të bërë tuajin telefonin e ëndërrave tuaja. Qershori, ndoshta Korriku duken shumë larg për blerjen e telefonit shumë të dëshiruar prej jush, edhe në rast të realizimit të parashikimeve tuaja më optimiste për kursimin e parave që nevojiten për këtë blerje.

Sfida duket e vështirë, dhe gati e pamundur.

Por ne kemi një lajm fantastik për ju. Ju mund ta blini celuarin e dëshirave tuaja, brenda muajit Shkurt. Po po, brenda muajit Shkurt. Brenda 15 minutave, pasi ju të aplikoni për një kredi më këste deri në 150.000 lekë tek Kredo.Al, do të keni gati paratë që ju duhen për celularin tuaj të ri.  

Sepse Kredo.al ka vendosur të jetë në anën tuaj për të përballuar këtë sfidë.

 

Muaji Shkurt është i rëndësishëm gjithashtu, sepse data 9 shkurt është edhe dita ndërkombëtare e Internetit të Sigurtë. Ju mund të aplikoni të sigurtë në websitin www.kredo.al, sepse Kredo.Al është kompania me shërbimin më të mirë dhe me rregulla të rrepta të ruajtjes së të dhënave të klientëve të saj. Aplikoni Online dhe brenda 15 minutave, me shërbimin më të shpejtë dhe më të sigurtë që Kredo.Al garanton merrni paratë për blerjen e celuarit të ëndërrave tuaja. Po brenda 15 minutave, ju mund të aplikoni në secilën nga degët e Kredo.Al në të gjithë Shqipërinë dhe menjëherë do të merrni në dorë paratë që ju duhen.

Me Kredo.al ju ecni me hapin e dekadës. Sepse Kredo.Al është aleati më i mirë i sfidave tuaja. 

Kthehu