Klubi Kredo

Çfarë është Klubi Kredo?

Klubi Kredo është një mundësi më shumë për klientët tanë sepse kushdo që do të bëhet pjesë e këtij klubi do të ketë një trajtim financiar ndryshe nga klientët e tjerë, duke përfituar oferta fantastike, ulje të vazhdueshme në produktet dhe shërbimet tona për ta bëre kështu eksperiencën në Kredo.al unike.