kredo.al

Mundësi për kreditim fleksibël
në të gjithë Shqipërinë

Ti kualifkohesh nëse:

Kredi me një këst (30 Ditore)

Deri në 80,000 ALL Kredia e parë FALAS 0% INTERES 0% KOMISION

Kredi me disa këste

Deri në 400,000 ALL Shlyerje deri në 48 muaj

Kredi Biznesi

Deri në 500,000 ALL Shlyerje deri në 48 muaj

Ti kualifikohesh nëse:

icon

20-70 vjeç

icon

Jeni një qytetar Shqiptar

icon

Keni një Pashaportë ose Kartë Identiteti të vlefshme

icon

Njihni numrin personal tuajin te Sigurimit Shoqëror

icon

Nuk keni histori kredimi te keqe

3 arsyet për të na zgjedhur!

Kredi e shpejtë – për të gjitha nevojat

Nëse je një qytetar Shqiptar dhe ke nevojë për para shpejt dhe lehtë, ky është vendi i duhur. Kredo.al, vendos vëmëndje të veçantë tek teknologjia si një mjet për te lehtësuar të gjithë procesin e kredisë, në mënyrë që ju të shkoni në degë vetëm për të tërhequr paratë. Gjithçka që ju duhet është një kartë identiteti dhe aplikimin mund ta bëni online direkt nga telefoni ose kompjuteri juaj. Kredo.al bën të mundur Kredinë më të shpejtë online! Tani është më e lehtë se kurrë. Kredia e shpejtë nga Kredo.al është zgjedhja më e mirë për ju nëse keni nevojë për një kredi e cila merret shpejtë dhe lehtë. Me këtë kredi ju do të zbuloni se nuk ka nevojë për dokumenta dhe as garanci, vetëm Karta juaj e Identitetit. Procedura është shumë e thjeshtë dhe përgjigja për kredinë tuaj vjen shumë shpejt, pothuajse menjëherë. Brënda 15 minutave ju do t'i keni paratë tuaj në dorë. Dhe nëse jeni klient përsëritës i gjithë procesi i aplikimit dhe i aprovimit zgjat vetëm 5 minuta. dhe ju do ti merrni paratë tuaja direkt në llogarinë tuaj bankare pa patur nevojë të vini në degët tona.

3 arsyet për të na zgjedhur!

Përgjigje në moment

Gjej këtu përgjigjen për nevojën tënde të menjëhershme për para!

E lehtë për të aplikuar

Pa burokraci dhe garantorë, ti mund të zgjedhësh të aplikosh nëpërmjet faqes tonë në web, telefonit apo duke vizituar degën tonë më të afërt.

Vëmendje e veçantë

Ne dëgjojmë me vëmendje nevojat tuaja dhe ju shërbejmë nëpërmjet mënyrave më të përshtatshme për ju.

Kredi e shpejtë – për të gjitha nevojat

Nëse je një qytetar Shqiptar dhe ke nevojë për para shpejt dhe lehtë, ky është vendi i duhur. Kredo.al, vendos vëmëndje të veçantë tek teknologjia si një mjet për te lehtësuar të gjithë procesin e kredisë, në mënyrë që ju të shkoni në degë vetëm për të tërhequr paratë. Gjithçka që ju duhet është një kartë identiteti dhe aplikimin mund ta bëni online direkt nga telefoni ose kompjuteri juaj. Kredo.al bën të mundur Kredinë më të shpejtë online! Tani është më e lehtë se kurrë. Kredia e shpejtë nga Kredo.al është zgjedhja më e mirë për ju nëse keni nevojë për një kredi e cila merret shpejtë dhe lehtë. Me këtë kredi ju do të zbuloni se nuk ka nevojë për dokumenta dhe as garanci, vetëm Karta juaj e Identitetit. Procedura është shumë e thjeshtë dhe përgjigja për kredinë tuaj vjen shumë shpejt, pothuajse menjëherë. Brënda 15 minutave ju do t'i keni paratë tuaj në dorë. Dhe nëse jeni klient përsëritës i gjithë procesi i aplikimit dhe i aprovimit zgjat vetëm 5 minuta. dhe ju do ti merrni paratë tuaja direkt në llogarinë tuaj bankare pa patur nevojë të vini në degët tona.