Pagesë për kredi me këste

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!

Pagesë mujore

ALL

Të dhëna mbi kredinë
Kushtet e përgjithshme

Kredi Personale

 

Dëshironi të blini një telefon të ri por nuk i keni të gjitha paratë? Po mendoni ti merrni dikujt borxh por nuk ju vjen asnjë në mënd që tiu plotësojë shumën? Nuk ka problem, pasi ju jeni në vendin e duhur për të marrë një kredi personale.

Kredia personale është një opsion i mire sa here ju keni nevojë për para sepse nuk plotësoni dot shumën që keni nevojë. Kredia personale është e shpejtë dhe nuk të ngarkon me dokumenta pa fund. Tim und të aplikosh shumë thjesht online për një kredi personale dhe të shkosh në degën tone vetëm për të marrë paratë.

Kredia personale është gjithçka që ju duhet! Pasi bën të mundur plotësimin e kërkesave tuaja për financim gjithmon kur ju keni nevojë. Nuk duhet të prisni në rradhë të gjata! Me kredinë personale ju i zgjidhni problemet tuaja financiare vetë, pa i kërkuar askujt ndihmë!

 
Ndaje pagesën tënde të këste të rehatshme
 

Ndaje pagesën tënde të këste të rehatshme

 
Bli tani, paguaj pak e nga pak. Zgjidh nga 3, 6 dhe 12 këste.
Financim i menjëhershëm
 

Financim i menjëhershëm

 
Paratë i ke gati në 15 minuta. Nëse je klient i përsëritur paratë i merr në llogarinë tënde bankare.
Apliko nga telefoni
 

Apliko nga telefoni

 
Apliko në faqen tonë të internetit. Hajde në degë vetëm për të marrë paratë në dorë.
 

PËRSHTYPJET E KLIENTËVE 

 

Ani

 

Të marrësh një kerdi është gjëja më normale këto kohë. Është e vetmja mënyrë për të patur gjithçka që të duhet dhe ti paguash pak e nga pak. Unë personalisht zgjodha të provoj kerdo.al pasi kisha pare disa here reklamën në televizor. Në fakt ishte shumë e thjeshtë. Mund të them kredia personale më e thjeshtë për të cilën kam aplikuar.

Keta

 

Me të ardhurat që marrim jo gjithmonë jemi në gjëndje tiua plotësojmë dëshirat fëmijëve. Prandaj ndonjëher ndodh, siç dhe ishte rasti I ditëlindjes i djalit tim të madh, që të duhet të marrësh një kredi. Një mikesha ime më kishte thënë për kredo.al dhe vendosa ta provoj. Për 15 minuta I morra paratë në dorë. Në fillim smu besua. Por tani është kthyer në një mik që më ndihmon sa herë që kam nevojë.

Ardi

 

Nuk ka kredi më të thjeshtë për tu marrë. Aplikon menjëherë nga telefoni. Pas 5 minutash të marrin në telefon dhe sa vete në degë merr paratë. Nuk do ta kisha imagjianuar që mund të ishte kaq e thjesht duke patur parasysh rradhët e gjata që më është dashur të mbaja në banka.

Gerti

 

Lekët të duhen për gjithçka sot. Jeta është bërë kaq dinamike dhe nuk kemi kohë fizike për të pritur në radhë apo të rendin gjithandej për dokumenta pa fund. Prandaj kredo.al është zgjidhja më e mirë për mua. Mbaron punë shpejt dhe është absolutisht e thjeshtë.