Kredi për Udhëtime

Pagesë për kredi me këste

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!

Pagesë mujore

ALL

Të dhëna mbi kredinë
Kushtet e përgjithshme

 

3 arsyet kryesore për për të marrë kredi për udhëtime

 
 

Bileta avioni

 
Ofertat për ushëtime të minutës sëfundit janë mënyra më e mirë për të paguar më pak dhe për të surprizuar të dashurit tuaj! Mos e humb ofertën!
 

Udhëtim në minutën e fundit

 
Ofertat për ushëtime të minutës sëfundit janë mënyra më e mirë për të paguar më pak dhe për të surprizuar të dashurit tuaj! Mos e humb ofertën!
 

Pushime verore

 
Merr vendimin më të mirë të jetës tënde dhe udhëto diku të re çdo verë! Mos harro të ndash të gjitha kujtimet e reja me miqtë tuaj!
 
 

Bileta avioni

 
Nëse të pëlqen udhëtimi dhe planifikon përpara për biletat e tua, ti je në rrugën e duhur për të marrë ofertat më të mira! Mos u shqetëso për paratë, merr biletën tani dhe paguaje pak nga pak me kredo.al.
 
 

Sigurim

 
Pa burokraci dhe garantorë, ti mund të zgjedhësh të aplikosh nëpërmjet faqes tonë në web, telefonit apo duke vizituar degën tonë më të afërt.
 
 

Taksat vjetore

 
Ne dëgjojmë me vëmendje nevojat tuaja dhe ju shërbejmë nëpërmjet mënyrave më të përshtatshme për ju.
 
 

Dëshmitë e Klientëve

 
 
Bledi
★★★★★
 
"Vajza ime e madhe do të jetojë jashtë vendit dhe mua më duheshin paratë për të paguar biletën e saj. Një mik më tha se në kredo.al ishte shumë e lehtë për të marrë një kredi. Unë punoj në ndërtim dhe nuk mund ta paguaj të gjithë shumën e biletës në një pagesë kështu që stafi sygjeroi që të merrja një kredi me këste. Pranova dhe kështu e zgjata pagesën në 6 muaj. Është kaq e volitshme dhe e lehtë për tu shlyer në këtë mënyrë. "
 
 
Jonid
★★★★★
 
"Më pëlqen të udhëtoj dhe kjo është arsyeja pse kërkoj gjithmonë ofertën më të mirë nga agjencitë e udhëtimit. Ata ofrojnë çmime shumë të mira, por ndonjëherë - veçanërisht nëse oferta është deri në fund të muajit - unë nuk mund të paguaj atë. Prandaj zgjedh të marr një kredi. Në këtë mënyrë arrita të bëj udhëtimin tim në Firence! Oferta ishte e shkëlqyeshme dhe qyteti një nga destinacionet e mia të ëndrrave. Unë aplikova në internet dhe vajta në degë vetëm për të marrë paratë. Kohë e shpenzuar mire Timesaver është pak për të thënë."
 
 
Blendi
★★★★★
 
"Doja ti bëja një surprizë të dashurës time një udhëtim për në Romë. Oferta ishte shume e mirë por nuk kisha para në gjëndje sepse rroga donte dhe disa ditë të vinte dhe ndërkohë rrezikoja mos ta merrja ofertën. Një shoku im më tha të drejtohesha tek Kredo sepse financimi ishte shumë i shpejtë. Unë morra një kredi me këste 60 000 Lekë dhe vendosa ta paguaja për 6 muaj. Për 15 minuta paratë i kisha në dorë, udhëtimin e bleva pak më pas dhe bëra shumë të lumtur të dashurën time. Fantastike! "