Kredi për Shpenzime Mjeksore

kredo.al

Pagesë për kredi me këste

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!

Pagesë mujore

ALL

Të dhëna mbi kredinë
Kushtet e përgjithshme

 

3 arsyet kryesore për të marr kredi për shpenzime mjeksore

 
 

Dentisti

 
1 dhëmb mangut! 2 dhëmbë mangut! 3 dhëmbë mangut! Kjo nuk është një lojë, buzëqeshja jote është diçka serioze. Riktheni buzëqeshjen duke paguar pak e nga pak, me 24 këste të rehatshme!
 

Kontroll mjekësor

 
Shëndeti është gjëja më e rëndësishme për të cilën duhet të kujdesh! Merrni gjërat në duart tuaja! Bëni tani një kontroll të plotë dhe paguaj avash avash sipas mundësisë!
 

Çështje mjekësore e papritur

 
Gjëra të paparashikueshme mund të ndodhin në çdo kohë. Kur ndodhin gjëra të tilla, ju duhen para. Kur do para, merri ato në kredo!
 
 

Rregullim makine

 
Gjej këtu përgjigjen për nevojën tënde të menjëhershme për para!
 
 

Sigurim

 
Pa burokraci dhe garantorë, ti mund të zgjedhësh të aplikosh nëpërmjet faqes tonë në web, telefonit apo duke vizituar degën tonë më të afërt.
 
 

Taksat vjetore

 
Ne dëgjojmë me vëmendje nevojat tuaja dhe ju shërbejmë nëpërmjet mënyrave më të përshtatshme për ju.
 
 

Dëshmitë e Klientëve

 
 
Zamira
★★★★★
 
"Kam marrë një kredi të madhe për shtëpinë dhe shpenzimet e mia mujore janë shumë të përcaktuara. Më duheshin para për të dërguar vajzën time tek dentisti për të vendosur një aparat për dhëmbët. Pashë një zyrë kredo.al afër vendit ku jetoj dhe vendosa një ditë të hy dhe të informohem. Kam marrë huanë e parë me interes 0% dhe vetëm me kartën time të identitetit."
 
 
Aida
★★★★☆
 
"Kam pasur një situatë shëndetësore pak kohë më parë dhe më duhej të bëja një ekzaminim të mëtejshëm që paketa ime e sigurimeve nuk e mbulonte. Këto ekzaminime ishin të kushtueshme dhe të kesh një familje prej katër vetash me vetëm një rrogë në atë moment ishte e pamundur për mua të gjeja para. Unë kisha marrë një kredi më parë në kredo.al dhe e dija sa e lehtë dhe e shpejtë ishte. Në fakt i mora paratë për kredinë time të dytë për më pak se 5 minuta. Nuk mund ta besoja."
 
 
Elona
★★★★★
 
"Mbeta shtatzanë rastësisht dhe kjo surprizë e bukur erdhi me shumë shpnezime. Une vendosa të marr një paketë në një spital privat dhe nuk I kisha të gjitha paratë për të plotesuar paketën. Prandaj vendosa të drejtohesh tek kredo.al sepse kisha dëgjuar që i merr paratë shumë shpejt. Dhe nuk u zhgënjeva! Aplikimin e bëra online dhe pasi morra konfirmimin në degë vajta vetëm për të tërhequr paratë! Kredinë e pagova për 6 muaj! Fiks me ardhjen e bebushit! "