Kredi per Rregullim Makine

kredo.al

Pagesë për kredi me këste

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!

Pagesë mujore

ALL

Të dhëna mbi kredinë
Kushtet e përgjithshme

 

3 arsyet kryesore për të marr kredi për rregullim e makinave

 
 

Rregullim makine

 
Makina jote është prishur dhe tani duket se çdo veprim zgjat pa fund? Rregullo makinën tënde tani dhe filloni ngite në më pak se 15 minuta! Do të na falënderosh më vonë!
 

Sigurim

 
Parandalimi është më i lirë se trajtimi! Kjo thënie e vjetër thotë të vërtetën. Bli një paketë sigurimesh për vete, familjen ose makinën tënde dhe përgatitu për gjithçka që mund të ndodhë.
 

Taksat vjetore

 
Erdhi përsëri ajo koha e vitit ku të gjitha taksat duhen paguar në një ditë! Mos lejo që kjo të kthehet në një situatë të pariparueshme! Paguaj taksat të gjitha në kohë, detyrimin pak e nga pak.
 
 

Rregullim makine

 
Gjej këtu përgjigjen për nevojën tënde të menjëhershme për para!
 
 

Sigurim

 
Pa burokraci dhe garantorë, ti mund të zgjedhësh të aplikosh nëpërmjet faqes tonë në web, telefonit apo duke vizituar degën tonë më të afërt.
 
 

Taksat vjetore

 
Ne dëgjojmë me vëmendje nevojat tuaja dhe ju shërbejmë nëpërmjet mënyrave më të përshtatshme për ju.
 
 

Dëshmitë e Klientëve

 
 
Arbër
★★★★★
 
"Makina ime u prish muajin e kaluar. Duheshin shumë para për ta rregulluar dhe unë nuk kisha në atë moment. Një mik më tha se në kredo.al nuk duheshin shumë dokumenta dhe unë mund ta merrja kredinë shumë shpejt. Kam marrë 30 000 lekë në më pak se 15 minuta. Vetëm me kartën time të identitetit."
 
 
Ditmir
★★★★☆
 
"Kur ke një makinë të gjithë e dimë se i duhet një buxhet i dedikuar çdo muaj. Por kur vjen fundi i vitit dhe duhen paguar taksat dhe sigurimet, duhet bërë kontroll fizik dhe gjithashtu dhe koalidimin shumat bëhen të pamundura, kështu që opsioni më i mirë që kisha ishte të merrja një kredi për të gjitha këto nevoja. Procedura ishte shumë e shpejtë dhe e lehtë. Vetëm me kartë identiteti kam marrë 100 000 Lekë dhe do ta paguaj në 12 këste. Kjo është fantastike!"
 
 
Ardi
★★★★★
 
"Kur te prishet makina te prishet rehatia. Sidomos kur makina është e vetmja mënyrë për të fituar para. Para dy muajsh më la makina në mes të rrugës dhe nuk kisha mundësi as të çoja mallrat nëpër dyqane as ta rregulloja makinën sepse sapo i kisha harxhuar të gjitha lekët me mblerjen e mallrave. Një ndjesi e tmerrshme. Mbasi telefonova disa miq për ti marr borch, njëri nga ata më tha që mund të merrja kredi tek kredo shumë shpejt. Në fillim se besova por në fakt mbarova punë për 10 minuta. Kështu arrita që vonesa në shpërndarje mos të ishte më shumë se sa koha për të rregulluar makinën. Në këto ditë të vështira kredo është më i gjendur se miku"