Kredi për Rinovim Shtëpie

kredo.al

Pagesë për kredi me këste

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!

Pagesë mujore

ALL

Të dhëna mbi kredinë
Kushtet e përgjithshme

 

3 arsyet kryesore për të marr kredi për rinovim shtëpie

 
 

Kuzhinë e re

 
Kuzhina është dhoma më e rëndësishme në shtëpi! Rinovo kuzhinën tënde sot dhe paguaj për gjithçka sipas mundësisë.
 

Banjo e re

 
Nëse ndjehet sikur bie shi në banjën tënde, ka ardhur koha për të rinovuar! Zgjidh më të mirën dhe mos u shqetëso për paratë. Në 15 minuta paratë në dorë!
 

Rinovim i përgjithshëm

 
Kur hyn në shtëpi ndihet sikur po sheh një film të viteve 80? Padyshim ka ardhur koha për të rinovuar shtëpinë tënde dhe të ndjehesh rehat përsëri!
 
 

Rregullim makine

 
Gjej këtu përgjigjen për nevojën tënde të menjëhershme për para!
 
 

Sigurim

 
Pa burokraci dhe garantorë, ti mund të zgjedhësh të aplikosh nëpërmjet faqes tonë në web, telefonit apo duke vizituar degën tonë më të afërt.
 
 

Taksat vjetore

 
Ne dëgjojmë me vëmendje nevojat tuaja dhe ju shërbejmë nëpërmjet mënyrave më të përshtatshme për ju.
 
 

Dëshmitë e Klientëve

 
 
Haxhi
★★★★★
 
"Pas tërmetit disa nga tubacionet në shtëpinë tonë u prishën dhe shkaktuan shumë dëme si në shtëpinë tonë ashtu edhe për disa nga fqinjët. Unë u ndjeva përgjegjës, kështu që morra përsipër për të riparuar të gjitha dëmet. Shuma ishte shumë më tepër sesa mund të përballoja, kështu që mora një kredi. Ishte hera ime e parë që merrja një kredi të vogël, por mendoj se është vendimi më i mirë. Vetëm me kartë identiteti shkova të aplikoja dhe në 15 minuta i mora paratë. Do të zgjaste më shumë nëse do të kisha pyetur një të afërm ose një mik. Dhe nuk jam as i sigurt nëse mund të gjeja ato paraborxh."
 
 
Alketa
★★★★☆
 
"Hera e fundit që rinovova shtëpinë time ishte kur e bleva 10 vjet më parë, kështu që rinovimi i ri ishte shumë i vonuar. Vendosa të filloj hap pas hapi dhe të bëj kuzhinë së pari, pasi më pëlqen të gatuaj. Ishte më e shtrenjtë nga sa e kisha parashikuar kështu që pjesën tjetër të parave që nuk i kisha unë mora një kredi personale në kredo.al. Unë kam një kuzhinë të re tani dhe e paguaj atë në mënyrë shumë komode muaj pas muaji"
 
 
Mira
★★★★★
 
"Kohët e fundit shtëpia kishte pësuar shumë deme. Me një llogaritje të shpejtë na duheshin 100 000 Lekë që te rregullonim pjesët më të rëndësishme. Nuk i kisha në gjëndje, dhe as nuk kisha mundësi ti merrja diku tjetër. Prandaj vendosa të marr një kredi tek kredo.al. Kam marrë herë tjetër tek kredo.al dhe e di që paratë i merr në dorë në më pa se 15 minuta dhe vetëm me kartë identiteti. Shkon me duar në xhepa, dhe del me xhepat plot."