Kredi për Blerje të Mëdha

kredo.al

Pagesë për kredi me këste

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!

Pagesë mujore

ALL

Të dhëna mbi kredinë
Kushtet e përgjithshme

 

3 arsyet kryesore për për të marrë kredi për blerje të mëdha

 
 

TV

 
Televizioni konsiderohet një burim kryesor argëtimi dhe mësimi për shumë njerëz, veçanërisht të rinjtë. Mos humb asgjë! Bli tani televizorin e fundit dhe paguaje pak nga pak.
 

Lavatriçe

 
Sa ditë mund të zgjasni para se të keni veshur të gjitha rrobat nëse prishet lavatriçja? Mos e provoko fatin! Zëvendëso lavatriçen e prishur tani!
 

Para shtesë

 
Nëse ka ende shumë ditë dhe jo aq para deri në fund të muajit, mos e humb shpresën! Në më pak se 15 minuta do të merrni paratë në dorë.
 
 

Rregullim makine

 
Gjej këtu përgjigjen për nevojën tënde të menjëhershme për para!
 
 

Sigurim

 
Pa burokraci dhe garantorë, ti mund të zgjedhësh të aplikosh nëpërmjet faqes tonë në web, telefonit apo duke vizituar degën tonë më të afërt.
 
 

Taksat vjetore

 
Ne dëgjojmë me vëmendje nevojat tuaja dhe ju shërbejmë nëpërmjet mënyrave më të përshtatshme për ju.
 
 

Dëshmitë e Klientëve

 
 
Elton
★★★★★
 
"Kam marrë një kredi me këste. Unë kam një kredi të madhe dhe e di se sa e lehtë është të ndahen pagesat në kohë. Kam marrë 60 000 lekë dhe për një vit, pra 12 pagesa mujore. Në këtë mënyrë  mund të paguaj të dy kreditë e mia dhe të mos ndihen i shtrënguar në fund të muajit."
 
 
Bruna
★★★★☆
 
"Kohët e fundit kam ndryshuar punë dhe puna ime e tanishme është jashtë qytetit dhe u bë shumë e rëndësishme për mua që të blija një makinë. Ishte hera ime e parë që zotëroja një makinë, kështu që vendosa që të blija një të vogël të përdorur, në mënyrë që të mësohesha. Kisha kursyer para, por nuk mund ta bëja pjesën tjetër vetë, kështu që vendosa që të merrja një kredi nga kredo.al dhe dega ishte shumë afër shtëpisë. Aplikova për 80 000 lekë dhe paratë i morra menjëherë pas aprovimit të kredisë, pa lodhje, pa dokumente shtesë. Vetëm me kartën time të identitetit."
 
 
Haxhi
★★★★★
 
"Nuk thonë kot kur të vinë të mirat hapi derën. Para disa muajsh për shkak të një problemi me elektricitetin mu prish dhe Televizori dhe Frigoriferi. Edhe pse të dyja paisjet ishin me ulje une nuk mund ti blija, prandaj vendosa të përdor limitin e mbetur që kisha në Kredo. Ajo çka më surprizoj është se marrja e kredisë morri vetëm 3 minuta si klient i përsëritur. Falenderoj pa masë këtë institucion sepse na ndihmon çdo herë që kemi nevojë! "