Pagesë për kredi me këste

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!

Pagesë mujore

ALL

Të dhëna mbi kredinë
Kushtet e përgjithshme

 

Kredi pa dokumenta, pa garanci

 

Në jetën tonë të përditshme jemi mësuar që kur mendojmë për shërbimet financiare gjithmonë na shkon mëndja tek radhët e gjata dhe numri i pafund i dokumentave që do të na kërkohen nëse aplikojmë për një kredi, si dhe çfarë garancie do të kërkohet nga banka për këtë kredi.

Kemi një lajm të mirë për ju sepse tani Kredo.al ka menduar pikërisht për ju që jeni të zënë me punë dhe nuk keni kohë për dokumenta si dhe nuk dëshironi të lini garanci për kredinë tuaj. Kredia në Kredo.al jepet vetëm me kartën e identitetin.

Kjo është kredia e vetme të cilën ti mund ta marrësh pa asnjë dokument shtesë dhe pa asnjë garanci. Nuk keni dëgjuar ndonjëherë për kredi pa dokumenta dhe pa garanci? Është totalisht e vërtetë, prandaj ju ftojmë që ta provoni pa nguruar!

 
Financim i menjëhershëm
 

Financim i menjëhershëm

 
Mos prit që problemet të bëhen të pazgjidhshme! Ne të japim aprovim dhe paratë në dorë brënda 15 minutave.
Pa Dokumenta
 

Pa Dokumenta

 
Për çdo shpenzim zgjidh kredinë me këste. Aplikon vetëm me kartë identiteti. Nuk të duhet asnjë dokument tjetër.
Pa burokraci
 

Pa burokraci

 
Kur problemet vinë, ku ta kesh mëndjen më parë. Prandaj për kreditë tona nuk kërkojmë garanci!
 

PËRSHTYPJET E KLIENTËVE 

 

Ela

 

Gjithmonë kam patur frikë të aplikoja për kredi sepse kur kam pyetur në institucione të tjera financiare më kanë kërkuar një listë të gjatë me dokumenta. Për mua kjo është para shtesë në dy drejtime. E para të gjitha dokumentat duan para shtesë për ti nxjerrë, dhe e dyta më duhet shumë kohë për ti nxjerrë ato. Kohë e cila më heq nga puna ime. Por në kredo.al ishte shumë e thjeshtë. Vetëm me një kartë identiteti mbarova aplikimin dhe mu bë discursimi.

Sandri

 

Kur me thanë me një kartë identiteti nuk e besova. Por ja që ishte e vërtetë. Unë personalisht vajta në degë dhe më kërkuan vetëm kartën e identit! Më Më duheshin para shpejt, prandaj vajta! Zakonisht përpiqem të shpërndajë shpenzimet e mia në muaj dhe të jem shumë e kujdesshme se si i shpenzoj paratë e mia. Ka muaj kur madje mund të kursej para. Por muajt e tjerë është e vështirë të paguaj gjithçka vetëm me pagën time, kështu që kur më duhej të blija diçka që pashë në një ofertë, mendova se mënyra më e mirë është të marr një kredi të vogël. Dhe ishte vendimi i duhur. Kredia e parë në Kredo.al është pa pagesë! Kështu që pagova atë që mora dhe tani jam shumë e lumtur!

Albi

 

Fundi muajit është periudha më interesante! Të gjitha faturat të mblidhen pothuaj në një ditë, ndodh pastaj që ke ndonje rast dhe duhen akoma më shumë lekë. Të gjitha janë të rëndësishme prandaj është e pamundur ti bësh bisht. Une këtë problem e kam zgjidhur me kredinë e shpejtë nga kredo.al. Më ndihmon jashtë mase sepse kur mbetem keq marr aq para sa më duhen dhe i kthej sipas mundesisë time. Është shumë e lehtë nëse kam mundësi zgjedh të marr kredinë me një këst. Nëse nuk kam mundësi zgjedh kredinë me disa këste dhe afatin për 3, 6, 12 muaj sipas shumës që kam mundësi të paguaj.

Zana

 

Unë kam 2 nipër dhe një mbesë. I dua pa masë por me pagën time është e pamundur që ti bëjë dhurata të bukura kur ata kanë ditlindjen. Prandaj kam zgjedhur që kur ditëlindjet e tyre vine unë marr një kredi të vogël tek kredo.al dhe kështu zgjedh dhuratën më të bukur dhe e paguaj pak e nga pak.