Pagesë për kredi me këste

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!

Pagesë mujore

ALL

Të dhëna mbi kredinë
Kushtet e përgjithshme

Kredi Konsumatore

 

Ka ardhur koha që të rinovoni paisjet tuaja elektroshtëpiake? Keni dëshirë që të rinovoni shtëpinë? Ju duhet të blini një telefon të ri smartphone?

Nuk ka rëndësi cila është dëshira, për momentin thjesht nuk keni para dhe prandaj e keni shtyrë çdo plan për vitin tjetër? Kjo nuë është e nevojshme pasi ju mund të merrni nje kredi konsumatore dhe të zgjidhni cilën nga dëshirat tuaja doni të realizoni.

Kredia konsumatore është një opsion fantastik për të gjitha ato shpenzime të cilat janë të mëdhaja për ju dhe nuk mund ti përballoni! Me kredinë personale ti ke mundësinë të zgjedhësh shumën që të përshtatet si dhe kohën e ripagesës!

Nëpërmjet përllogaritësit në faqen tonë të internetit ti mund të shohësh qartë se cila do të jetë struktura jote e kredisë dhe të bësh disa prova derisa të zgjedhësh opsionin më të mire për ty.

 
Kredi e Shpejtë
 

Kredi e Shpejtë

 
Aplikon për 5 minuta dhe paratë i ke në dorë në 15!
Vetëm me kartë indetiteti
 

Vetëm me kartë indetiteti

 
Asnjë dokument shtesë. Karta e Identitetit është I vetmi document që të duhet për të marrë kredi.
Apliko nga telefoni
 

Apliko nga telefoni

 
Apliko online, është shumë e shpejtë dhe e thjeshtë. Direkt nga telefoni juaj!
 

PËRSHTYPJET E KLIENTËVE 

 

Gjergji

 

Në fakt ishte ditëlindja ime e 35 dhe dëshiroja ta festoja me shokët e mi, por paga ime nuk mjafton për të akomoduar të gjithë miqtë e mi. Kështu që vendosa të merrja një kredi. Unë kisha parë kredo.al në Facebook dhe në internet kështu që hyra në faqen e tyre të internetit dhe aplikova online. Shumë shpejt dikush nga kredo më morri në telefon dhe më ndihmoi të përfundoja aplikimin. Pastaj shkova në degë dhe në më pak se 5 minuta i kisha paratë në duart e mia.

Adia

 

Përpiqem të shpërndajë shpenzimet e mia në muaj dhe të jem shumë e kujdesshme se si i shpenzoj paratë e mia. Ka muaj kur madje mund të kursej para. Por muajt e tjerë është e vështirë të paguaj gjithçka vetëm me pagën time, kështu që kur më duhej të blija diçka që pashë në një ofertë, mendova se mënyra më e mirë është të marr një kredi të vogël. Dhe ishte vendimi i duhur.

Albi

 

Fundi muajit është periudha më interesante! Të gjitha faturat të mblidhen pothuaj në një ditë, ndodh pastaj që ke ndonje rast dhe duhen akoma më shumë lekë. Të gjitha janë të rëndësishme prandaj është e pamundur ti bësh bisht. Une këtë problem e kam zgjidhur me kredinë e shpejtë nga kredo.al. Më ndihmon jashtë mase sepse kur mbetem keq marr aq para sa me duhen dhe i kthej sipas mundesisë time. Është shumë e lehtë nëse kam mundësi zgjedh të marr kredinë me një këst. Nëse nuk kam mundësi zgjedh kredinë me disa këste dhe afatin për 3, 6, 12 muaj sipas shumës që kam mundësi të paguaj.

Toni

 

Unë kam passion muzikën. Por me të gjitha shpnezimet mujore rrall here më del që të kem para dhe për të investuar për këtë passion. Prandaj kam zgjedhur kredo.al që në fillimet e saj. Ajo që më pëlqen është që meqë jam klient i vjetër paratë e aplikimit për kredi më kalojnë direkt në llogarinë time bankare, kështu unë mund të bëj porositë e mia online pa lëvizur nga shtëpia.