Pagesë për kredi me këste

Bli shumë! Paguaj pak e nga pak!

Pagesë mujore

ALL

Të dhëna mbi kredinë
Kushtet e përgjithshme

Bank Kredi

 

A e dini se tani ka një alternative tjetër për të marrë kredi përveçse në bankë? Nëse i jeni drejtuar bankës gjithmonë për të marrë kredi ju e dini shumë mire se ato japin kredi për shuma të mëdha dhe në përgjithësi duhen shumë dokumenta dhe para shtesë për të marrë një kredi.

Nëse ju jeni një individ i cili ka nevojë për një shumë të vogël parashë atëherë ju keni gjetur vendin e duhur. Vizito faqen tone dhe zgjidh opsionin që të përshtatet më shumë. Në përllogaritësin tonë ti di që në fillim të gjithë informacionin që të duhet për të marrë një vendim sa më të saktë për ty.

Aplikimi zgjat jo më shumë se 5 minuta dhe nëse nuk keni kohë ti mund të aplikosh online. Kredia juaj aprovohet në më pak se 5 minuta dhe ju do të shkoni në degë vetëm për të marrë paratë. E nëse jeni një klient i përsëritur paratë e kredisë ju vine direkt në llogarinë tuaj bankare.

 
Financim i menjëhershëm
 

Financim i menjëhershëm

 
Pavarësisht problemit, paratë i merr në dorë në 15 minuta!
Asnjë Burokraci
 

Asnjë Burokraci

 
Asnjë dokument shtesë. Karta e Identitetit është i vetmi dokument që të duhet për të marrë kredi.
Apliko nga telefoni
 

Apliko nga telefoni

 
Apliko online, hajde në degë vetëm për të marrë paratë në dorë.
 

PËRSHTYPJET E KLIENTËVE 

 

Dorina

 

Jemi mësuar gjithmonë që në banka duhet të presim pa fund dhe të harxhojmë shumë kohë për të kryer një veprim të thjeshtë. Me thënë të Drejtën unë nuk jam shumë e njohur me këto zgjidhjet elektronike prandaj zgjedh gjithmonë të shkoj në degë. Kështu u njoha dhe me kredo.al. Një degë u hap afër vendit ku punoj dhe në një moment që më duheshin para vendosa ta provoj. Morra një kredi me këste dhe u habita kur u shërbeva menjëherë dhe për më pak se 10 minuta arrita të merrja paratë.

Sajmir

 

Unë nuk kam dëshirë të pres në rradhë dhe gjithmonë kam përdorur shërbimet online të bankave. Dhe preferoj që të gjitha nevojat e mia ti mbyll online. Të kursen kohë! Prandaj dhe në kredo.al unë pash që mund të aplikohej online. Pasi mbarova procesin e aplikimit, më morrën në telefon dhe më thanë se kredia ime është aprovuar dhe që mund të shkoja në degë për të tërhequr paratë. Kjo është me të vërtetë praktike.

Albi

 

Fundi muajit është periudha më interesante! Të gjitha faturat të mblidhen pothuaj në një ditë, ndodh pastaj që ke ndonje rast dhe duhen akoma më shumë lekë. Të gjitha janë të rëndësishme prandaj është e pamundur ti bësh bisht. Une këtë problem e kam zgjidhur me kredinë e shpejtë nga kredo.al. Më ndihmon jashtë mase sepse kur mbetem keq marr aq para sa me duhen dhe i kthej sipas mundesisë time. Është shumë e lehtë nëse kam mundësi zgjedh të marr kredinë me një këst. Nëse nuk kam mundësi zgjedh kredinë me disa këste dhe afatin për 3, 6, 12 muaj sipas shumës që kam mundësi të paguaj.

Arbër

 

E kush nuk e do një televizor të ri? Më së fundi mblodha mëndjen që duhet të zëvëndësoja televizorin dhe të blija një të ri! Kam marrë një kredi me këste. Unë kam një kredi të madhe dhe e di se sa e lehtë është të ndahen pagesat në kohë. Kam marrë 80 000 lekë dhe për një vit, pra 12 pagesa mujore. Në këtë mënyrë mund të paguaj të dy kreditë e mia dhe të mos ndihen i shtrënguar në fund të muajit.