Refero një mik

SILL NJË MIK MERR deri në 2000 LEKË, qe prej 14 Shkurt Perfiton dyfish deri në 4000 LEKË!

Kredo.al  ka një surprizë që i përfshin të gjithë. Nëse je klient i Kredo.al tashmë do të kesh mundësinë të marrësh pjesë

në Programin më të ri që Kredo.al do të fillojë për të gjithë ju që do të rekomandoni miqtë apo të njohur të tjerë

të marrin një kredi pranë Kredo.al.

 

Çdo herë që ti sjell një të njohur në Kredo.al dhe ai/ajo merr një kredi ti përfiton një KUPON deri në 2,000 Lekë 

(1,000 Lekë për Kredi me një Këst ; 2,000 Lekë për Kredi me disa këste).

Dhe prej 14 Shkurt deri më 14 Mars, Referimi juaj i parë shpërblehet dyfish, pra ju përfitoni një Kupon 2000 Lekë për Kreditë me një Këst dhe 4000 Lekë për Kredi me disa Këste! 

Ky kupon mund të përdoret në të gjitha dyqanet: Neptun, Jumbo, SPAR, Prenatal, Okaidi, Smartpoint, Geox,

Springfield, Mango, Women’secrect, Coertfiel, Carpisa, Golderpoint, Parfois. 

Si të marrësh pjesë

 1. Ti i rekomandon një të njohuri Kredo.al për të marrë një kredi. Për të marrë më shumë informacion nëse i njohuri juaj kualifikohet për të marrë një kredi në Kredo.al ju lutem lexoni më tepër faqen tonë Si Funksionon
 2. Ky person aplikon për një kredi në Kredo.al duke vendosur në formularin e tij të aplikimit edhe kodin e personit që e ka referuar në Kredo.al. Ku kod mund të gjehet në Marrveshjen që çdo klient firmos me Kredo.al përpara se të lëvrohet kredia. 
 3. Pasi kredia aprovohet dhe tërhiqet nga personi përkatës, personi i cili e ka referuar merr një kupon dhuratë.

Një mik sa një thesar

Një mundësi e mrekullueshme për të gjithë ju që keni shumë miq.

 

Nëpërmjet programit Refero një mik, tashmë të gjithë do të keni mundësi të ftoni miqtë tuaj të marrin pjesë në këtë program. Në këtë mënyrë ti ndan me miqtë e tu eksperiencën e marrjes së një kredie me Kredo.al. I shpjegon atyre se sa shpejt dhe sa lehtë mund të merret një kredi në Kredo.al, vetëm me kartë identiteti dhe pa asnjë dokument shtesë.

 

Ti mund ti rikujtosh se kredia e parë është me të vërtetë falas. Dhe çfarë është më e rëndësishmja ti do të përfitosh sa herë një miku jot i ri merr një kredi. Për më tepër miqtë tuaj mund të bëhen referues gjithashtu, dhe në këtë mënyrë përfitojnë të gjithë.

Pyetje të shpeshta

 1. Cili është numri im i marrëveshjes me Kredo.al?
  • Kodi i marrëveshjes është numri 11 shifror i shkruar në Marrëveshjen që ju nënshkruani me Kredo.al në momentin e lëvrimit të kredise.
  • Është një kod 9 shifror i cili fillon me AG dhe ka 9 numra nga pas si psh: AG123456789
    
 2. Cili është numri maksimal i të njohurve të cilët mund ti rekomandoj në Kredo?
  • Në Kredo.al sa më shumë aq më mirë.
  • Nuk ka limit në numrin e personave të cilët mund të rekomandoni. 
  • për çdo klient të ri që ju sillni ju do përfitoni një kupon.
    
 3. Cilat janë kushtet që një i njohur duhet të plotësoj për të marrë një kredi?
  • Të jeni 20-70 Vjeç
  • Të jeni një qytetar Shqiptar
  • Të keni Pashaportë ose Kartë Identiteti të vlefshme
   Për më shumë informacion rreth procesit të aplikimit ju lutem shikoni Si Funksionon
    
 4. Cilat janë përfitimet e mia pasi i njohuri merr kredinë?
  • Ju do të përfitoni një Kupon prej 1000 Lekë për çdo kredi të dhënë me një Këst
  • Ju do të përfitoni një Kupon prej 2000 Lekë për çdo kredi të dhënë me disa Këste
   Dhe prej 14 Shkurt deri më 14 Mars, Referimi juaj i parë shpërblehet dyfish, pra ju përfitoni një Kupon 2000 Lekë për Kreditë me një Këst dhe 4000 Lekë për Kredi me disa Këste! 
 5. A mund të referoj një të njohur online?
  • Ende jo, por ne po punojmë që kjo të bëhet e mundur sa më shpejtë.

Rregulla të rëndësishme

 1. Programi Refero një mik fillon më 15 Dhjetor 2018
 2. Referuesi duhet të jetë një Klient i Kredo.al dhe ti japë secilit person qe ai rekomandon numrin e tij të Marrëveshjes me Kredo.al
 3. Çdo herë që një person i rekomanduar aplikon për kredi duhet të japi numrin e Marrëveshjes së Rekomanduesit me Kredo.al
 4. Çdo herë që një kredi aprovohet, atëherë rekomanduesi do të përfitojë një Kupon 1000 Lekë për Kreditë me një Këst dhe 2000 Lekë për Kredi me disa Këste. Dhe prej 14 Shkurt deri më 14 Mars, Referimi juaj i parë shpërblehet dyfish, pra ju përfitoni një Kupon 2000 Lekë për Kreditë me një Këst dhe 4000 Lekë për Kredi me disa Këste!
 5. Kuponi mund të përdoret në të gjitha dyqanet NEPTUN, JUMBO, SPAR, PRENATAL, OKAIDI, SMARTPOINT, GEOX, SPRINGFIELD, MANGO, WOMEN'SECRET, CORTEFIEL, CARPISA, GOLDENPOINT, PARFOIS.
 6. Kuponi dhuratë do të përfitohet vetëm në rastin që kredia është e aprovuar dhe tërhiqet nga aplikuesi.
 7. Kuponi mund të tërhiqet në momentin e marrjes së kredisë nëse personi gjëndet në degë ose në një moment të dytë.
 8. Kuponi tërhiqet vetëm duke patur me vete Kartën e Identitetit ose Pashaportën
 9. Kuponi është i vlefshëm deri në 6 muaj pas dhënies së tij.