KONKURSË PËR BURSË STUDIMI

KONKURS PËR BURSË STUDIMI

APLIKO TANI DHE BËHU PJESË E KONKURSIT PËR BURSË SHKOLLORE TË ORGANIZUAR NGA KREDO.AL!

 

Kredo.al organizon konkursin me temë: 

Edukimi Financiar. Si kompanitë mikrofinanciare ndikojnë në rritjen e ekonomisë së vendit dhe në edukimin financiar të klientëve të saj.

 
Numri i bursave: 1
Bursa: Mbulim i shpenzimeve universitare për 1 vit studimi në Universitetet Shtetërorë dhe Private, niveli Bachelor.
Kriteri i kualifikimit: Je student ne universitet, niveli Bachelor
Prezantimi: Prezantim i lire (Kreativ & pa kushtezim)
Koha prezantimit: Deri ne 30 minuta
Skema Vleresimit: 90% e vlerësimit do të vij nga Likes që do të merrni tek postimi ne Facebook dhe Instagram të Kredo.al dhe 10% e vlerësimit do të vij nga paneli i Kredo.al.
Materiale mbi temen: Kredo Blogs
 
Lokacioni i prezantimit: Zogu i zi, Rr. Muhamet Gjollesha, Tirana Ring Center, Kati 9, Kredo Finance Zyrat Qëndrore
Data: 21-23 Nëntor
Ora: 10:00-12:30
 
APLIKO TANI: