Edukimi Financiar

Kredo të ndihmon të zgjidhësh probleme financiare të vogla e të mëdha

 

Jeta ka shumë të papritura, dhe ndonjëherë këto të papriturat vinë si pasojë e nje neglizhence të nisur nga shpresa e zakonshme se gjërat mund të rregullohen dhe vetë me kalimin e kohës. Mirëpo, siç e kemi mësuar nga eksperienca nuk është mirë të shtyhet puna e sotme për nesër pasi ajo thjesht do të kushtojë më tepër për tu zgjidhur!

Më poshtë lexoni 7 situata të ndryshme në të cilat një kredi nga kredo.al ka ndihmuar klientët e saj duke i dhënë një kredi.

 

  1. Arbrit i ishte prishur makina, një mjet i nevojshëm për punën e tij. Nëse do të priste rrogën e ardhshme ai do te mbetej pa punë! Arbri morri një kredi me këstenë kredo duke qënë se shuma ishte e konsiderueshme dhe e rregulloi makinën brënda ditës.
  2. Zamira një nënë e devotshme e dy vajzave i duheshin para për vajzën e madhe e cila i duhej të vinte një aparat për drejtimin e dhëmbëve. Aparatet cilësore kushtojnë dhe Zamira nuk kishte si të paguante shumën menjëherë. Prandaj ajo zgjodhi kredinë me këste në al dhe brënda 15 minutave vajza e saj siguroi një buzëqeshje më të bukur!
  3. Gjergji kishte ditëlindjen dhe duke qënë përvjetor kishte shumë dëshirë ta festonte por nuk i mjaftonin paratë e rrogës. Për këtë arsye ai morri një kredi me këste në kredo dhe kështu plotësoi dëshirën e tij për një festë me të gjithë miqtë.
  4. Bledit do ti ikte vajza e madhe të jetonte jashtë dhe i duheshin para për biletën e saj të avionit. Duke marrë një kredi me këste ai siguroi biletën e vajzës dhe mundësinë për ta paguar atë pak e nga pak.
  5. Eltoni kishte nevojë për para për të paguar këstin e rradhës të një kredie tjetër më të madhe. Në këtë mënyrë ai mund të paguaj të dyja këstet pa u ndjerë i ngushtuar.
  6. Mithati ka një lokal dhe kësaj here paratë i duheshin për të paguar qeranë e lokalit duke qënë se nuk kishte gjeneruar mjaftueshëm para nga biznesi. Ai morri një kredi me një kësttë cilën e ripagoi menjëherë sa mblodhi të ardhurat e duhura.
  7. Kur të prishet dhe televizori dhe lavatricja është shumë e vështirë të zgjedhësh kë të rregullosh. Për të mos qënë e detyruar ta bëjë këtë zgjedhje Elona morri një kredi me një këstdhe kështu i bleu te dyja paisjet.

 

Nëse dhe ti ndodhesh në një situatë në të cilën të duhen para dhe nuk di se ku ti gjesh, mos hezito. Hajde në kredo.al dhe zgjidh produktin që të përshtatet. Në 15 minuta paratë do ti kesh në dorë vetëm me kartë identiteti.