Edukimi Financiar

Të mirat e kredisë më këste!

Caption

Të gjithë pyesim veten se si mundet që ngelim pa lekë në mes të muajit! Në mes të muajit!

E rëndësishme është që nuk je vetëm! Të gjithve na ndodh! Kryesisht sepse sot jetesa është shumë e shtrenjtë dhe rroga nuk është rritur në përpjestim të drejtë!

Megjithatë, shyqyr, që gjithmonë kemi një mik që na vjen në ndihmë sa herë kemi nevojë! Dhe mbi të gjitha nuk na pyet për çfarë e do paratë. Se në fund të fundit si tia shpjegojmë që thjesht na duhen se sna dalin. Duket si llastim, më tepër se sa një situatë reale!

Me tepër se sa një mik, kredo.al është është një partner në jetën tënde! Të jep kredi sa herë të duash! Gjithmonë e më shumë para, e mbi të gjitha nëse nuk kemi mundësi të paguajmë këstin në kohë, na lejon të shtymë datën e pagesës! Pa sherr, pa llafe, pa hatërmbetje!

Ne sot do të flasim për kredinë me këste, sepse na lejon të blejmë gjëra më të mëdha e ti paguajmë pak e nga pak!

Nëse ajo që të duhet është një shumë e madhe parash por nuk ke si i paguan të gjitha njëherësh, nuk është aspak problem pasi ti mund të zgjedhësh të marësh nje kredi me këste. Është zgjidhja më e mirë. Ti blen çfarë ke nevojë sot dhe i paguan pak e nga pak deri në 24 këste mujore të rehatshme. Ti mund të zgjedhësh të aplikosh nëpërmjet faqes tonë të internetit direkt nga telefoni yt ose në njërën nga degët tona në të gjithë shqipërinë.

Kredia me këste është shumë e thjeshtë për të aplikuar dhe nuk kërkon shumë dokumenta. Nëse ju duket e pabesueshme, ju ftojmë ta provoni menjëherë. I vetmi dokument identifikimi që ju duhet për të marr një kredi me këste është karta e identitetit. Po, po! Vetëm me kartë identiteti! Përse vetëm me kartë identiteti? Sepse karta identitetit është dokumenti i vetëm të cilin ne e mbajmë me vete gjithmonë. Apliko tani në Kredo.al vetëm me kartën tënde të identitetit dhe merr përgjigje menjëherë!

Lehtësirat nuk mbarojnë këtu, në Kredo Finance nëse ti je një klient i përsëritur, nuk ka rëndësi se cilën kredi do të zgjedhësh, pasi paratë i merr direkt në llogarinë tënde bankare.

Por fantastike është që ti që prej 15 marsit, për çdo 10 000 Lekë të marra kredi merr një biletë për të marr pjesë në lojën promocionale e cila në fund të saj do të shpalli 10 Fitues. Këta fitues do të kenë mundësinë të bëjnë të tyren njërin nga çmimet fantastike që Kredo.al ka përgatitur për ta: 2 TV, 4 Laptop, 4 Telefona Smartphone