Edukimi Financiar

Nuk paguani dot në kohë këstin e kredisë?! Kredo.Al ka gjetur zgjidhjen dhe për këtë

Caption

 

Kush merr një kredi, më përpara planifikon se si ta shyej atë. Ky është një rregull I pashkruar në buxhetet e gjithësecilit, dhe sigurisht që përjashtimi nga ky rregull do ishte opsioni I fundit që do të zgjidhnit, të gjithë ju miq, që e keni primare historikun e mirë të kreditimit.

Të gjithë ju planifikoni të ardhurat tuaja, dhe shpenzimet gjithashtu, në mënyrë që të shlyeni në kohë këstet e kredisë, për të ruajtur karakteristikën tuaj personale të korrektesës, si dhe marrëdhënien korrekte që ju keni me Kredo.al dhe që Kredo.al ka me ju.

Por jeta sot është shumë dinamike. Ajo ka edhe të papritura, edhe shpesh herë të papriturat mund të lidhen me kostot e menaxhimit të buxhetit tuaj mujor.

Shpeherë këto të papritura mund të tejkalojnë planifikimet tuaja dhe në të tilla raste mund të ndodh, që të krijohen pamundësi për të paguar në kohë, afatin e këstit të kredisë suaj.

A mund të jetë një arsye kjo për tu shqetësuar? Në pamje të parë po, sepse ju nuk dëshironi të cënoni korrektesën tuaj

A mund të jetë një arsye kjo për tu mërzitur? Në pamje të parë po, sepse ju nuk do të jeni të lumtur që nuk jeni në gjendje të paguani këstin e kredisë suaj

A mund të jetë kjo një arsye për të pasur ndjesi negative? Në pamje të parë po, sepse ju e keni shumë të rëndësishëm historikun e kreditimit tuaj.

Por vëmendje miq. Të gjitha këto mërzitje, shqetësime dhe ndjesi jo të mira do të kenë pak rëndësi, madje fare rëndësi, sepse Kredo.Al ka të gatshme të gjitha opsionet e rrugëzgjidhjes.

Kredo.Al ofron shtyrje të pagesës së kredisë dhe ju mund të përzgjidhni të gjitha opsionet që Kredo.al ofron, në mënyrë që të disiplinoni në kohë pagesat e kredisë suaj dhe ta shlyeni atë brenda afateve të parashikuara.

 

Sepse për Kredo.Al marrëdhënia me ju ka më shumë rëndësi se sa pagesa në kohë e një apo dy kësti kredie. Me Kredo.Al ju mund të sfidoni kohën, të papriturat dhe telashet e buxhetit tuaj. Me Kredo.Al planifikimi I buxhetit tuaj edhe më I sigurtë dhe më efikas.

Vizitoni më shumë në www.Kredo.Al të gjitha limitet e shtyrjes së kredisë.