Edukimi Financiar

Një kredi me këste të shpëton makinën dhe të lehtëson jetën!

 

Një kredi me këste të shpëton makinën dhe të lehtëson jetën!

 

Përse një kredi me këste mund të shpëtojë makinën tënde dhe të ta bëjë jetën më të lehtë?!

Si një qytetar krenar Shqiptar kur lind ndonjë problem, secili prej nesh mendon se mund ta rregullojmë vetë. Një gomë e çarë, një derë që bën zhurmë, fshirëset e xhamave që duhet të zëvendësohen ... zhurma e pazakontë që vjen nga motorri dhe lista vazhdon ...

Disa ditë më parë, në një nga rrugët kryesore të Tiranës ndodhej një qytetar krenar shqiptar që mundohej të ndizte vazhdimisht makinën e tij me shpresën se makina do të fillonte në një moment dhe ai mund të vazhdonte me udhëtimin e tij për punë. Për habinë e tij makina dha shpirt diku nga prova e 100 për ta ndezur.

Problemi: Makina nuk kishte karburant dhe pas shumë përpjekjeve për ta ndezur motorri vendosi që ishte shumë i lodhur për të vazhduar!

Zgjidhja: Herën tjetër që makina juaj ndalon pa paralajmërim ... ju lutem provoni të mbani mend herën e fundit që e keni furnizuar me karburant!

Dhe në rast se nuk ju shkon mendja për një zgjidhje kaq të thjeshtë dhe makina prishet ... vendosni se çfarë lloj biçiklete dëshironi të blini ose thërrisni një profesionist! Opsioni i parë do t'ju bëjë një person të stërvitur ose viktimë të kushteve të motit, varet nga pikëpamja. Opsioni i dytë me siguri do të ndihmojë përshpjetimin e rregullimit të makinës pak më shpejt se dëshira juaj e madhe për ta bërë këtë gjë.

Sigurisht, është shumë e vështirë të mendosh për një profesionist nëse xhepat tuaj janë bosh ose fundi i muajit po afron. Ndoshta kjo mund të jetë arsyeja kryesore për të cilën shpresuat se makina juaj do të punonte me ajër!

Por mos e humbni shpresën ... kredo.al ka një zgjidhje më të mirë dhe më të shpejtë që do t'ju bëjë të zgjidhni të riparoni makinën tuaj nga një profesionist në më pak se 15 minuta.

Si miku juaj i dobishëm që ju ndihmon gjithmonë kredo.al ju ofron deri në 100 000 Lekë në më pak se 15 minuta. Kjo është një kredi shumë e rehatshme me këste të cilën ju mund të paguani në 3, 6, 12 muaj! Vendos ti se cili afat të përshtatet më shumë. Ju rregulloni makinën tuaj tani dhe paguani me këste shumë të vogla pak e nga pak. As nuk do ta vini se jeni duke bërë një shpenzim.

Dhe meqenëse kredo.al dëshiron ta bëjë jetën tënde më të lehtë, mos harroni se nëse nuk mund të paguani një nga këstet tuaja, mund ta shtyni datën e pagesës me 30 ditë. Kredo.al gjithmonë shpërblen besnikërinë dhe me çdo kredi që ju merrni dhe e paguani në kohë ju do të jeni në gjendje të merrni deri në 150,000 Lekë.

 

Nuk ka komplikime të padobishme dhe vonesa në Kredo.

Rregullo makinën, mos e bli biçikletën.